????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

italiensk Serie A
Dato: søndag 25. oktober 2024
Start klokken 14 i Storbritannia
Sted: Stadio Ennio Tardini, Parma.

Parma hadde et følelsesladet, men veldig skuffende nederlag mot Udinese (3-2) forrige uke, hvor de innrømmet en sen seier og tapte alle tre poengene på Dacia Arena. Nå er de vertskap for Spezia og ser etter å komme tilbake på sporet, desperate etter poeng for å unnslippe nedrykkssonen i starten av den nye kampanjen.

Crociati slo Verona (1-0) med ett enkelt mål fra Jasmin Kurtic sist på Ennio Tardini Stadium, og nå vil de gjenta bragden. Dette var imidlertid deres eneste seier denne sesongen, og tapene mot Napoli (0-2) og Bologna (4-1) som er sett tidligere vil definitivt være mer bekymringsverdig, selv om en slik utfordring ikke var forventet i Spezia.

Spezia holdt Fiorentina uavgjort 2-2 forrige uke, men vi har sett dem kjempe for konsistens, noe som var spesielt tydelig bak. De så et komfortabelt 3-0-tap mot AC Milan, slapp inn fem mål på to kamper og satte spørsmålstegn ved defensive oppsett til tross for hard motstand. Nå vil de ha mer, men vi tror det ikke blir en lett oppgave å ankomme Parma på søndag.

Parma vs Spezia mot hverandre

Lagene møttes i Serie B i 2017/18 og Parma vant fire poeng fra to head-to-head-møter.

Spezia holdt sine rivaler til en målløs uavgjort på turen til denne bakken i 2017.

Begge har slitt defensivt i det siste, og vi kan se litt mer spennende konkurranse denne gangen, til tross for at vi bare har sett to mål på to kamper så langt.

Prediksjon Parma vs Spezia

La oss støtte Parma for å komme seg og sikre de viktigste poengene i kampen om å unnslippe den røde sonen nå. De har scoret mål og vi gleder oss til å se dem passere gjestene på søndag, da vi har en hjemmeseier på 2,05 og vi gleder oss til å se Fabio Liveranis menn i fin form gå opp igjen.

Vi ser imidlertid ikke på dette som en lett oppgave, og vi håper Spezia gjør det vanskelig for henne likevel. Gjestene har jevnlig scoret mål og vi tror at de nå også vil kunne dra nytte av denne rekorden, da vi ser etter et JA for begge lag å score, som har en verdi på 1,80 og ser ut til å være en verdi også.