????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Frankrike Ligue 1
Dato: Lørdag 27. august
Start: 19:00 BST
Sted: Stade Michel d'Ornano

Dette blir Caens andre hjemmekamp for sesongen. Den første var en femmåls thriller da de beseiret Lorient. Ikke overraskende tapte de neste kamp mot Lyon, men ingen i klubben vil bry seg om å tape mot en potensiell mesterskapsutfordrer. Caen vil være vert for Bastia og tankene vil gå til en kamp klubben kan vinne.

Det samme kan sies om Bastia, som tapte på åpningen mot mesterne PSG, men enkelt slo Lorient 3-0 på bortebane. Bastia har et svakt forsvar denne sesongen hvor de selv mot PSG har sluppet inn kun ett mål og håper å gjøre det igjen og frustrere hjemmelaget mye.

Caen v Bastia: mot hverandre

I de to siste kampene her kom Bastia unna med et poeng, og det ville jeg vært fornøyd med før kampen.

Selv om Caen ikke har vunnet denne kampen på sine fem siste kamper, har det vært mange uavgjorte kamper for seks år siden.

Vi har kun sett 5 mål på de fire siste kampene og vi bør forvente en lavscorende kamp med en treg og forsiktig start basert på tidligere kamper.

Caen v Bastia: Prediksjon

Det er vanskelig å se en vinner her, og det er best å satse på lave mål og en første omgang som vil utfolde seg veldig sakte. Andre omgang kan forbedres, men disse to lagene, på dette stadiet av sesongen og uavgjort, kunne være fornøyd med uavgjort. For å være på den sikre siden, ta dette tilbudet unna i løpet av de første 45 minuttene og fortsett med forsiktighet.

Caen vs Bastia - Statistisk tippeprediksjon - Ligue 1 til 27. august 2016 Frankrike

Caen v Bastia: tippetips