????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

spansk liga
Dato: lørdag 31. oktober 2024
Starter kl. 17 UK / 30 CET
Sted: El Sadar Stadium (Pamplona).

Etter et dobbelt nederlag i kalenderen kom Osasuna tilbake til mesterskapet denne sesongen med tre strake kamper uten å tape. De har samlet 11 ligapoeng så langt etter bare 5 kamper i formen. Los Rojillos vil være vertskap for turneringen på grunnlag av en 1-0 hjemmeseier over Athletic Bilbao i den siste kampen i kalenderen.

Atlético de Madrid er det eneste laget som har et ubeseiret løp i La Liga så langt, etter seks kamper. Så langt har laget kun sluppet inn ett mål i sin form og har scoret et snitt på 2,0 mål i den perioden. Indianerne kommer på besøk etter en seiersrekke på to kamper etter en 2-0 hjemmeseier over Real Betis for siste gang denne sesongen.

Head-to-head Osasuna x Atlético de Madrid (h2h)

• Gjesten er ubeseiret i de fire siste kampene.
  • Vertene har kun notert én av sine fem siste sammenlagtseire.
  • Det forrige møtet ga Los Indios 0-5 borteseier.
  • Begge lag har ikke scoret på sine fem siste kamper.
  • Kun én av de ti siste kampene endte uavgjort.
  • Verten har kun én seier på de siste seks hjemmekampene.

Osasuna vs Atletico Madrid Prediksjon

Osasuna vil se etter å bygge videre på deres tre-kamper ubeseirede løp i ligaen, men å beseire Simeone og hans menn er lettere sagt enn gjort. Med en sterk tropp i hånden kan Los Indios få svært vanskelig for hjemmelagets forsvar å opprettholde kontrollen.

Hjemmelaget utnytter feltfordelen i kampen, som er deres eneste ressurs i neste kamp mot Rojiblancos, på lørdag. Dessuten har Atlético de Madrid ikke tapt noen av ligakampene sine så langt innenfor sin kalender.

Med ankomsten til Luis Suárez har angrepet deres dannet av Llorente M og João Félix blitt fremhevet i mellomsonen med et gjennomsnitt på 2,0 mål i kampanjen. Derfor tjener nok tipset for over 1,5 mål formålet med målboks-bettere.

Det er ingen tvil om at kampen ser ut til å bli en borteseier på heltid. Det er imidlertid tryggere å anta at gjestene vinner minst én av kampens to halvdeler innen nitti minutter. Derfor vil nok tipset til Atletico Madrid om å vinne den ene halvdelen av kampen være det beste alternativet for tippere.