????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

England – Premier League
Dato: lørdag 3. oktober 2024
Starter kl. 20 UK / 00 CET
Sted: St. James Park.

Skatene har vært mye bedre enn forrige sesongs finale. De utnyttet pre-season og deltok i flere vennskapskamper, og nå høster de fruktene. De har så langt tapt et enkelt møte i 2019-20 i alle konkurranser.

Clarets har imidlertid nesten nøyaktig den motsatte historien. De har sannsynligvis tatt sesongpausen lett og kan bli plaget av bare én vennskapskamp mot Preston i løpet av perioden.

Og nå har de en 100% tapsrekord i ligaen og har kvalifisert seg nederst på tabellen. I tillegg er de også ute av Carabao Cup.

Når vi går videre, har Steve Bruces menn også en god h2h-rekord på dette stadion over denne motstanderen.

Av grunnene kan du forvente at Newcastle vil prestere godt denne helgen.

Newcastle vs Burnley: Head to Head (h2h)

• Sean Dyches menn har totalt scoret ett mål i de tre foregående kampene.
  • Den siste kampen hadde endt uavgjort, som fant sted i februar i år.
  • I dette lokalet har vertene en 100 % ubeseiret rekord på 21St. århundre.
  • Bare én gang har hjemmelaget ikke scoret et mål på denne bakken siden 2000.

Newcastle vs Burnley: Prediksjon

Magpies spilte uavgjort 1-1 den siste dagen som gjester, mot José Mourinhos Tottenham. I en følelsesladet kamp hadde gjestene ligget under 1-0 det meste av kampen, før de scoret utligningen på 90+7.º minutt.

Clarets tapte i mellomtiden 1-0 hjemme mot Southampton forrige uke.

De har også en enkelt seier gjennom sesongen i alle konkurranser, og det var mot et lag i lavere divisjon. De hadde også tapt tre av de fire foregående kampene og klarte ikke å score i de to siste kampene.

På den annen side hadde motstanderne deres vunnet fire av de seks foregående kampene, og scoret totalt ti mål på bare de tre siste kampene.

Videre har de også en 100 % ubeseiret rekord i h2h-krasj på dette stedet de siste to tiårene, og har holdt nullen i sine to siste møter her.

Med disse observasjonene i tankene er det ventet en Newcastle-seier denne lørdagen.

Newcastle vs Burnley: tippetips

• Vinner av begge halvdelene: Newcastle @ 1.75 (3/4)
  • Newcastle 0, +0,5 asiatisk handikap til 1,50 (1/2).

Leter du etter flere spill? lese alt Engelske Premier League-spådommer her eller gå til hovedsiden vår fotballtipsside.