Montpellier – Reims Gjett

Bwin tips og spådommerMontpellier – Reims spådommer

Montpellier – Reims Tips og odds. 25. oktober, 15:00 FRANKRIKE: Ligue 1 – 8. runde.

Montpellier – Forhåndsvisning av Reims

• Med et gjennomsnitt på 3,60 mål per kamp over de siste fem H2H-ene i Ligue 1 (L1) på Stade de la Mosson, har dette Montpellier-Reims-oppgjøret et stort potensial for mål. Videre, med minst ett mål i det 70. minutt eller senere i seks av Montpelliers syv ligakamper denne kampanjen, kan denne kampen få sen dramatikk.
  • Vertene er ivrige etter å få en god start, med tanke på at de har hatt en ettmålsledelse på HT i hver av sine tre hjemmeseiere denne sesongen (L1), etter å ha scoret åpningen innen de første 20 minuttene ved to anledninger. Interessant nok har tre av de fem siste hjemmetapene deres i L1 sett at åpneren scoret i nøyaktig det sjette minuttet, inkludert deres siste H2H i L1 her.
  • Reims jakter fortsatt sin første seier (D2, L5) og står derfor overfor sin dårligste Ligue (L1)-start på en sesong i klubbens historie. Det er imidlertid oppmuntrende at Reims i 12 tidligere H2H-møter i Montpellier i L1-historien deres har vært litt dominerende, og har gitt en rekord på: W6, D1, L5 – GF 21, GA 21.
  • Fansen bør forvente tidlig handling her, siden åpningsmålet har blitt scoret før det 20. minutt på alle unntatt én av gjestenes fire turer denne sesongen. Dette har også vært tilfelle i hver av de tre siste L1 H2Hene som ble holdt her. To tredjedeler av målene som ble scoret / sluppet inn i den perioden kom før HT.
  • Spillere å se: Gaëtan Laborde har vært Montpelliers toppscorer i fire av de seks siste ligakampene deres. Reims unge El Bilal Touré var den første målscoreren for laget sitt i tre av de fire siste L1-kampene som så ham score.
  • Seiersrekke: Montpellier er uten seier i fem konkurrerende kamper dømt av Willy Delajod (L1, L4), inkludert to tap mot Reims forrige sesong.
Heads-up-spill: MONTPELLIER – REIMS
17/12/19 COU Reims Montpellier 1: 0
19,10,19 L1 Reims Montpellier 1: 0
24/02/19 L1 Montpellier Reims 2: 4
01.09.18 L1 Reims Montpellier 0: 1