????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Dato: søndag 20. september 2024
Starter kl. 14 UK / 00 CET
Sted: Stade Saint-Symphorien.

Begge klubbene trenger poengene når de møtes søndag ettermiddag. Metz er 18. og Reims 17. og de har 1 poeng mellom seg.

Lokallaget tapte de 3 første kampene. Unnskyldningen er imidlertid at det hadde en veldig vanskelig start å møte allerede PSG, Lille og Monaco, disse lagene kan havne blant topp 3 denne sesongen.

Den gode nyheten hvis vi ser på noen er at til tross for at Metz har tapt alle kampene så langt og ikke har scoret et eneste mål, har de kun sluppet inn 3 mål, ett i hver kamp, ​​noe som viser oss at forsvaret deres har fungert mye. hardt i sommer og godt boret.

Reims fikk en dårlig start, med kun én uavgjort og to tap. De tapte hjemme mot Lille og tapte deretter 1-0 i Angers. Problemet kan være at klubben prøver å kvalifisere seg til Europa for første gang på 60 år. Laget er involvert i kvalifiseringen til Europa League, hvor de slo sveitsiske Servette 1-0 midt i uken, andre etappe er neste uke og de er kanskje ikke så veldig fokuserte på denne kampen heller.

Metz vs Reims: mot hverandre

• Forrige sesong endte denne kampen 1-1.
  • Reims har ikke slått Metz siden 2012, med 6 kamper.
  • Reims har ikke vunnet i Metz på 15 år.
  • De siste 3 seriekampene endte med under 2,5 mål.

Metz vs Reims: Prediksjon

Reims er et anstendig lag, men de mistet litt kvalitet i sommer, og de er ikke fokusert på mesterskapet for øyeblikket, men de prøver å kvalifisere seg til Europa League.

Metz er balansert i forsvar med lite kvalitet i angrepet, så vi tror denne kampen vil bli svært omstridt med få mål. Å tippe uavgjort etter 90 minutter er aldri lett, men vi vil støtte uavgjort ved pause med et lavt antall mål.

Metz vs Reims: tippetips:

• Pause: Riktig resultat: 0-0 til 2,10 (11/10)