Lorient - Nantes spådommer, spådommer og tips

⚽ Spådommer Lorient – ​​Nantes

Lorient – ​​Nantes Tips og odds. 8. november, 15:00 FRANKRIKE: Ligue 1 – 10. runde.

Lorient – ​​Forhåndsvisning av Nantes

• Lorient ligger over de tre nederste i Ligue 1 (L1) på målforskjell først etter å ha vunnet bare én av de siste åtte ligakampene (G1, L2, L5), selv om tre av deres nederlag har vært med ettmålsmarginer. Lorient, det eneste L1-laget som fortsatt leder HT denne sesongen, scoret syv av sine 12 L1-mål etter det 60. minutt. Det hjalp ham imidlertid med å vinne to av de fem kampene der han slapp inn først (G2, L3), selv om han ennå ikke har vunnet noen av ligakampene der han scoret det første målet (D1, L2).
  • Det er imidlertid bekymringsfullt at Lorient ikke har vunnet på de siste syv L1 H2H (D2, L5). De har heller ikke vunnet hjemme i de tre siste L1-kampene (D1, L2), og tapt fem poeng etter å ha scoret det første i to av disse kampene.
  • Nantes vant bare én av de siste seks L1-kampene (W1, L1, L4) og i fem av dem slapp de inn mer enn 2 mål. Forvent imidlertid sen handling, da syv av Nantes' 13 "selvmål" i L1 kom utover det 60. minutt, med fem innslupne i perioden 61-70, som var ubeseiret i Nantes' L1-kamper (G6, D1).
  • Gjestene er seierløse på bortebane denne sesongen L1 (L1, L3) og har ikke klart å score mot HT i tre av disse fire kampene. Deretter led de først (og tapte) i de tre siste.
  • Spillere å se på: Yoane Wissa har scoret sine tre siste mål på overtid i L1, dobbelt så mange som Lorients toppscorer. I mellomtiden scoret Imrân Louza fra Nantes sine mål i L1 før HT og fra straffemerket.
  • Interessant statistikk: Lorient har holdt nullen i sine siste 19 hjemmekamper i toppklassen, selv om de bare har sluppet inn 11 mål.
Heads-up-kamp: LORIENT – NANTES
29.04.17 L1 Nantes Lorient 1: 0
15.10.16 L1 Lorient Nantes 1: 2
27.07.16 CF Lorient Nantes 0: 1