????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

UEFA Champions League 2024 / 21
Starter kl. 17 UK / 55 CET
Dato: tirsdag 27. oktober 2024
Sted: RZD Arena (Moskva).

Bayern München reiser til Russland for å møte Lokomotiv Moskva etter en rungende 4-0-seier over Atletico Madrid på Allianz Arena på første kampdag.

Bayern har nå 12 Champions League-seire på comebacket, og det er ingen overraskelse å finne at de koster odde 1,20 å vinne på RZD Arena.

Bayern forsterket midtuke-seieren med nok en 5-0-seier over Eintracht Frankfurt.

Lokomotiv Moskva startet sin Champions League-kampanje i Salzburg og kom tilbake med uavgjort 2-2, i en kamp der de ble ansett som store tapere.

Uansett, de hadde en skuffende helg etter 1-2 fots tapet til Rotor Volgograd-tabelllaget på hjemmebane.

Hjemmelaget har en oddepris på 12,00 for å skape en overraskelse mot mesterne i Champions League og Bundesliga, mens uavgjort kan kompenseres klokken 7,00.

Lokomotiv Moskva vs Bayern München Innbyrdes kamp

Det eneste møtet mellom Lokomotiv Moskva og Bayern München fant sted i UEFA-cupsesongen 1995/96. Railroads nøt en overraskende 1-0-seier i München, bare for å inspirere Bayern til å bryte ledelsen med en rungende 5-0-seier i andre etappe.

Totalt møtte Loco tyske klubber 10 ganger i forskjellige UEFA-turneringer, men klarte bare å vinne to og tape alle 8. Interessant nok tapte de alle 5 hjemmekampene sine i løpet av perioden.

Bayern har på sin side en god rekord mot russiske lag. I 20 tidligere kamper hadde han totalt 11 seire og 6 uavgjorte, mens han tapte på 3. På russisk jord er rekorden hans 5 seire, 3 uavgjorte og 2 tap på 10 kamper.

Lokomotiv Moskva vs Bayern München Prediksjon

Alt annet enn en Bayern-seier på RZD Arena vil være en stor overraskelse, og borteseieren vil trolig falle ytterligere under 1,1 mot start.

Men målet mitt er å finne en sterk innsats med anstendige odds, og i dette tilfellet er min anbefaling ikke mindre enn 3,5 mål. Siden starten av den nye sesongen har Bayern registrert mer enn 2,5 mål i alle kamper, det vil si Bundesliga + DFB Pokal og Champions League. I mellomtiden er 3,5+ mål sett i alle unntatt ett.

Og dette er et lag som har scoret 22 mål på 5 Bundesliga-kamper denne sesongen og 4 mot et lag med et skuddsikkert forsvar som Atletico Madrid.

I mellomtiden er Bayern å vinne første omgang og ht/ft anstendige alternativer på henholdsvis 1,44 og 1,57 odd.

Uansett, som et alternativt spill, tar jeg seieren med et asiatisk handikap på -1,5, siden deres 5 Champions League-seire før slutten av forrige sesong så det samme.