????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Dato: søndag 11. oktober 2024
Starter kl. 19 UK / 45 CET
Sted: Fadil Vokrri stadion.

Dardanians, sammen med Moldova, er de dårligste lagene i gruppen, og det er nyttig for de to andre lagene å ta enkle poeng.

Ikke overraskende har Bernard Challandes' menn ennå ikke vunnet en kamp i konkurransen og ligger også nederst på tabellen med bare ett poeng sikret så langt.

De er også rangert konsekvent, relativt langt fra de 100 beste på FIF A-rangeringene, mens dagens jevnaldrende vanligvis er blant de 60 beste.

Videre indikerer nyere form også at Dardanians er på et forferdelig løp av opptredener, mens Matjaz Keks menn har oppnådd imponerende resultater i det siste.

Forventer nok at Slovenia blir det beste laget på banen denne helgen.

De har imidlertid slitt på veien de siste månedene, ettersom mennene til Challandes utnytter hjemmekampene sine godt.

Som sådan, forstå at det ville være vanskelig for Keks menn å holde nullen denne søndagen.

Kosovo v Slovenia: mot hverandre (h2h)

• Dette er det første offisielle møtet mellom de to lagene.

Kosovo vs Slovenia: Prediksjon

Dardanians tapte 1-2 hjemme den siste dagen mot Hellas. Gjestene hadde tatt kontroll over kampen fra start med et mål i 2Nord-Dakota minutt, og de forbedret ledelsen med nok et mål tidlig i andre omgang.

Hjemmelaget returnerte et sent mål, men det var for sent.

I mellomtiden tjente Bojan Jokics anklager en 4-0 hjemmeseier over San Marino. Resultatet var garantert allerede før pause, der vertene scoret tre ubesvarte mål.

De har vunnet seks av sine ti foregående kamper totalt og er ubeseiret i 12 av de siste 16 kampene. De rangerer også mye høyere enn sine kolleger.

På den annen side er Amir Rrahmani og guttene hans på en fem-kamps seierfri serie for øyeblikket, og av disse har fire vært tap. De har heller ikke vunnet i Folkeforbundet så langt.

Slovenia er satt til å dominere arrangementene denne helgen på Fadil Vokrri stadion.

Men du må forstå at de er ubeseiret i 17 av sine tidligere 20 bortekamper, mens motstanderne er ubeseiret i 11 av sine tidligere 13 hjemmekamper.

Dessuten er Dardanians desperate akkurat nå, ettersom enda et nederlag nærmest ville dømt dem til nedrykk.

Med disse observasjonene i tankene, forventes mål å komme fra begge lag i denne runden.

Kosovo v Slovenia: tippetips

• Slovenia vil vinne begge halvdelene @ 1,70 (7/10)