????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Finland – Veikkausliiga
Dato: tirsdag 1. september 2024
Starter kl. 16 UK / 30 CET
Sted: Tapiolan Urheilupuisto (Esbo).

Honka går inn i runde 12 av Veikkausliiga-sesongen 2024 som det eneste ubeseirede laget i ligaen, men har problemer med å snu uavgjort til seire. Så langt er de 11 spilte kampene fordelt på 4 seire og 7 uavgjorte.

Uansett er de i en sterk posisjon til å gjøre en innsats for en topp 4-plassering etter å ha blitt nummer XNUMX forrige sesong.

Honka spilte en thriller midtuke i en Europa League-kvalifiseringskamp mot danske Aarhus. De endte opp med å tape 2-5, men de to siste målene ble sluppet inn på pause i et forsøk på å utligne.

HIFK er 3 poeng bak Honka, men kommer fra tre kampers tapsrekke. Alle disse nederlagene hadde en margin på 1 mål.

Det er verdt å nevne at laget kom i en sekvens på 5 kamper uten å tape, med 4 seire og 1 uavgjort.

Honka mot HIFK mot hverandre

Honka har en solid h2t rekord mot HIFK, etter å ha vunnet 4 av 8 kamper og 3 uavgjorte.

HIFKs eneste seier i perioden kom imidlertid i fjor på Bolt Arena i Helsingfors.

Honka vs HIFK Prediction

Dette kan bli en tett kamp med Honka som sliter med å vinne, men uslåelig mens HIFK er svært uforutsigbare med sitt fokus på banen.

Det er en av grunnene til at vi fokuserer på målmarkeder. Honka har ikke sluppet inn mål på hjemmebane denne sesongen, det samme har HIFK på bortekamper.

For meg synes begge lag å score bra, også tatt i betraktning at ingen av dem ønsker å ende opp med å tape her av lignende årsaker.