????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Sverige – Allsvenskan
Dato: mandag 2. november 2024
Starter kl. 18 UK / 00 CET
Sted: Olympia (Helsingborg).

Helsingborgs kamp fortsetter i Allsvenskan denne sesongen da de havner på 14. plass på tabellen med kun 22 poeng på 25 kamper. Laget er på en fire-kamps seierløs rekke med kun én uavgjort og vil være vertskap etter et 3-2 bortetap mot Örebro sist på programmet.

Malmös ubeseirede løp i ligaen ble tidlig skadet, men de beholdt ledelsen intakt med 50 poeng på 25 forsøk. Laget kommer på besøk etter en 3-1 hjemmeseier over slike som Göteborg i kampanjen.

Helsingborg vs Malmö Innbyrdes kamp (h2t)

• Besøkende registrerer fire av de fem siste sammenlagtseirene.
  • Det forrige møtet ga 4-1 hjemmeseier for Malmö.
  • Di Blae er ubeseiret på de fire siste kampene.
  • Kun én av de siste 11 kampene endte uavgjort.
  • Begge lag har scoret i to av sine siste fem kamper.
  • Hjemmelaget vant kun én seier på de siste 7 hjemmekampene.

Helsingborg vs Malmö Prediction

Det er ingen tvil om at kampen har blitt en kamp med målscorere i løpet av de nitti minuttene, mens den favoriserte gjestelaget for de tre poengene som ble erobret i konfrontasjonen. Helsingborg har kun vunnet én av sine fem siste kamper på showet, og det også i den svenske cupen.

Hjemmelaget utnytter banen, men en rekke seire på rad på de fire siste forsøkene er ikke god form for hjemmelaget. I tillegg topper Malmö tabellen og har en fordel på 28 poeng over de røde på serietabellen i denne perioden.

En borteseier på heltid vil sannsynligvis være spillernes beste bud. I tillegg vil spissen på mer enn 2,5 mål også være et passende alternativ å vurdere i kampen, gitt at hjemmelaget har et ustabilt forsvar på hjemmebane i kampanjen så langt denne sesongen.