????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Belgia – Jupiler Pro League
Dato: mandag 26. oktober 2024
Starter kl. 19 UK / 45 CET
Sted: Ghelamco Arena (Gent).

Gent har vekslet på seire og tap i de siste kampene i skjemaet (LWLWL), som viser vertens ustabile form. Han har plukket 9 poeng fra sine 9 ligaopptredener (3W 0D 6L) så langt denne sesongen i kampanjen.

Med sitt ubeseirede løp i ligaen den siste tiden utgjør Genk en trussel for hjemmelaget i oppgjøret. Det er akkumulert 13 poeng i samme periode med 3 seire, 4 uavgjorte og 2 tap i kalenderen denne sesongen.

Gent vs Genk mot hverandre (h2h)

• Besøkende registrerer tre av de fem siste sammenlagtseirene.
  • Det forrige møtet ga Gent 4-1 hjemmeseier.
  • Begge lag har scoret i tre av sine fem siste kamper.
  • Kun tre av de ti siste kampene endte uavgjort.
  • Verten har kun én seier på de siste seks hjemmekampene.

Gent vs Genk Prediction

Gent har tapt tre av sine fem siste ligakamper, som nevnt ovenfor. De blir vertskap etter et 5-2-tap på bortebane mot Cercle Brugge sist på programmet.

I mellomtiden vil Genk fortsette sitt ubeseirede løp i sine fire siste kamper i form. Laget kommer på besøk etter en 2-1 hjemmeseier over slike som Charleroi i ligaen.

I vertens siste fem kamper har begge lag scoret i fire av dem, med minst 3 mål i hver av de fire kampene på nitti minutter.

Ting er ikke annerledes for Genk heller, siden i de seks siste kampene i kampanjen har begge lagene scoret i hver kamp. Kun ett av de siste seks møtene har gitt mindre enn 3 mål i en kamp.

Derfor vil nok tipset for BTTS og Over 2,5 mål være kampens beste spill når det kommer til den store scoringen som mandagens oppgjør på Ghelamco Arena lover spillere.