????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Italia Serie A
Dato: lørdag 24. oktober 2024
Start klokken 17 i Storbritannia
Sted: Stadio Comunale Luigi Ferraris, Genova.

Etter intens midtukeaksjon i UEFA Champions League, vender Antonio Conte og teamet hans tilbake til Serie A-kamper, for å avslutte tapsrekka og endelig finne en måte å sikre sin tredje seier for sesongen. . De vil møte et svekket Genoa, et lag som så langt ikke har tilbudt annet enn inkonsekvens og ydmykelse i en kamp mot Napoli for noen uker siden.

Å vinne de tre poengene har aldri vært en enkel oppgave for Luigi Ferraris' besøkende, men tippere ser ut til at det vil skje akkurat på lørdag. De tilbyr en svært lav rate på 1,40 veiseier.

Genoa mot Inter Milan kamp mot hverandre

Ikke bare beseiret Inter Milan Genoa, de beseiret dem også i fire av de fem siste kampene. Tar vi kun hensyn til disse kampene er målforskjellen 17-2 i favør Inter. Sist gang Genoa skapte problemer var i 2018, da de slo motstanderne på dette stadion 2-0 FT.

Når det kommer til alle tiders statistikk, har Inter Milan en ledelse på 20-8 når det gjelder seire. Han har scoret 64 mål så langt mot Genoa, som i snitt ligger på nesten 2,00 per kamp.

Prediksjon Genoa vs Inter Milan

Nerazzurri har ikke spilt så dårlig i sine to siste kamper, men de kom likevel unna med bare ett poeng. Forrige helgs nederlag i Derby de la Madonnina mot AC Milan er det som gjør mest vondt, det er det ingen tvil om. Lukakus mål i første omgang ga Inter håp om et comeback, men de var ikke kreative i andre omgang og tapte kampen.

Når det gjelder plassering, ligger Contes lag for øyeblikket på sjetteplass med syv poeng på fire kamper. De var mer enn effektive i åpningsrundene, og scoret ni ganger i seire mot Benevento og Fiorentina. Genoa har bare spilt tre kamper så langt.

Den beste prestasjonen ble sett i den første kampen mot Crotone (4-1 FT), og det var den eneste gode prestasjonen.

Vi forventer at Genoa vil fortsette å synke og tape denne kampen med en målforskjell til.