????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Fortuna Duesseldorf vs FC Heidenheim Andre tyske Bundesliga-spådom av LeagueLane

Tyskland – 2. Bundesliga
Dato: fredag ​​30. oktober 2024
Starter kl. 17 UK / 30 CET
Sted: Merkur Spiel-Arena (Düsseldorf).

Düsseldorf har allerede hatt tre tap på fem ligakamper. De samlet 4 poeng fra en seier og uavgjort i timeplanen. De blir vertskap etter et 3-0 bortetap mot Hannover sist i ligaen.

Heidenheim er på seiersrekke i de fire siste kampene. Gjesten har 5 poeng i en seier og to uavgjorte i programmet sitt. Laget kommer på besøk etter uavgjort 1-1 hjemme med Osnabruck i siste kamp.

Fortuna Dusseldorf vs Heidenheim Innbyrdes (h2t)

• Bortelaget har vært ubeseiret i seks kamper.
  • Forrige møte ga Heidenheim 3-1 hjemmeseier.
  • Begge lag har scoret i fire av sine siste åtte kamper.
  • I to av de tre siste kampene har begge lag scoret.
  • Verten har kun én seier på de fire kampene han spilte hjemme sammenlagt.

Fortuna Dusseldorf vs Heidenheim Prediction

Düsseldorf er imponert over deres seierløse løp på slutten av kampanjen. De har imidlertid tapt bare én av sine siste åtte hjemmekamper på kalenderen.

Videre har Heidenheim ikke vunnet sine ti siste kamper i sin form. Gjesten har tapt de tre siste bortekampene, men i det minste scoret i de to siste bortekampene.

Avhengig av form har begge lag like sjanser til å score minst ett mål på nitti minutter. Med det i tankene vil BTTS sannsynligvis komme til nytte for spillere i kampen. I tillegg har de to siste timene deres også sett at begge lagene har scoret i kampen.

Vertene har tapt bare én av fire hjemmekamper til Heidenheim i sin h2h-historie. De to siste h2h-kampene på hjemmebane endte imidlertid uavgjort. Derfor vil no draw-spillet på Fortuna Dusseldorf sannsynligvis være det beste alternativet for tippere for å få anstendig avkastning.