Famalicão x Sporting: LIVE [HD]: Se hvor du kan SE Liga NOS LIVE

Famalicão ansikt Sportingi det Lørdag (05) kl 15:00 (Brasília-tid), i Municipal Stadium of Famalicão, i Vila Nova de Famalicão, for den 9. dagen i Premier League NOS. Kampen streames av ESPN og SPORT TV i Portugal kl 19:00.

For å dra nytte av fordelen som tilbys av den lettere kalenderen, møter Sporting Famalicão denne lørdagen (05).

Tidlig slått ut av Europa League da den falt i siste fase av utvelgelsesprosessen til gruppespillet i turneringen mot LASK Linz, fra Østerrike, hadde Sporting nesten hele første halvdel av sesongen 2024/2024 med fordelen av å ha en mye lettere kalender enn Benfica og Porto. Han visste hvordan han skulle få mest mulig ut av lengre perioder med trening.

Med 22 poeng (sju seire og uavgjort) leder han det portugisiske mesterskapet, som han fortsatt vant i dette århundret. Den har fire poeng mot Braga og Benfica, som deler viseledelsen. Ledelsen sammenlignet med Porto, nummer fire, er seks poeng. Denne fordelen går imidlertid mot slutten. Neste uke har de kontinentale konkurransene sin siste runde i gruppespillet. Fra da av. kalenderen vil være lik for alle.

Sporting har ikke tapt siden kampen mot LASK Linz. Sju seire og en uavgjort. Denne listen inkluderer debuten i den portugisiske cupen. Han slo Sacavenense med en massakre. Han søkte 7 mot 1. Hans neste rival blir Paços de Ferreira. Du vil kunne opptre på stadionet ditt. Som besøkende, i det portugisiske mesterskapet, har de 100 % suksessrate. Han vant de fire kampene han spilte, scoret ti mål og slapp inn ett.

Famalicão x Sporting: hvor du kan se, planlegge, planlegge og de siste nyhetene, følg minutt for minutt i sanntid.