????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Europa – UEFA Nations League
Dato: onsdag 14. oktober 2024
Starter kl. 19 UK / 45 CET
Sted: A. Le Coq Arena (Tallinn).

Estland er det eneste laget i League C gruppe 2 uten seier på formen etter tre kamper. De ligger nederst på tabellen med bare ett poeng fra 3-3 uavgjort hjemme mot Nord-Makedonia i forrige UNL-oppgjør.

Å møte Armenia vil absolutt være en vanskelig oppgave for hjemmelaget, til tross for feltfordelen. Kollektivet utvidet ledelsen over verten til tre poeng med en 2-2 hjemmekamp mot Georgia sist gang på showet.

Estland vs Armenia Head-to-head (h2t)

• Verten noterte to av tre totalt seire.
  • Det forrige oppgjøret ga 2-0 hjemmeseier for Armenia.
  • To av de fem kampene totalt endte uavgjort.
  • Blueshirts har ikke scoret mål i de to siste kampene.
  • Begge lag scoret i bare ett av sine fem møter.

Estland vs Armenia Prediksjon

Estland er uten seier i sine ti siste kamper i alle store konkurranser på kalenderen. Og i UNL-kalenderen har de så langt bare ett poeng som gjør dem levedyktige for nederlag i Tallinn.

Sammenligner man det dystre spillet til vertene, vil de to siste kampene ubeseiret være en pause for Armenia å forberede seg på å besøke A. Le Coq Arena i midten av uken. Det gir bortelaget en liten fordel, sammen med FIFA-ratingen mellom de to sidene.

Laget er syv poeng foran hjemmelaget på stillingen, på 101. plass. Derfor er no draw-spillet på Armenia sannsynligvis det beste alternativet for tippere.

Også, i omvendt etappe, tjente Joaquín Caparrós og hans anklager en 2-0 hjemmeseier over Estland. Basert på det siste resultatet ser det ut til at det er mulig for Armenia å vinne i en av de to omgangene, ettersom nok et rent bord kan forventes i neste kamp.