Elche – Celta Vigo spådommer og tips

⚽ Spådommer Elche – Celta Vigo

Elche – Celta Vigo tips og odds. 6. november, 21 SPANIA: LaLiga – 9. runde.

Forrige Elche – Celta Vigo

• Elche går inn i denne runden blant en håndfull klubber som har vunnet imponerende 50 % av sine La Liga (LL)-kamper som tapere (W3, D1, L2), samtidig som de opprettholder en perfekt rekord med tre seire i første omgang. hvor som helst. Hans tre seire ble også akkompagnert av HT-ledere.
  • Imidlertid var deres LL-hjemmekamper virkelig en "fortelling om to halvdeler". De har holdt nullen i første omgang (to nullen) i alle tre av LLs hjemmekamper, men 0-4 sammenlagt i andre omgang truer med å oppheve enhver positiv start.
  • Celta de Vigo har ikke klart å vinne noen av sine syv LL-kamper som bortefavoritter siden starten av 2019/20 (D3, L4). Etter å ikke ha vunnet på bortebane mot noen motstandere siden starten av juli (D4, L3), hjalp ikke laget deres sak ved å registrere maksimalt ett mål på hver av de syv borteturene.
  • I det siste har imidlertid scoringsproblemene vært enda mer alvorlige. Totalt bare to mål på de siste fem LL-kampene på alle stadioner, begge i andre omgang, har sett dem stengt ute i tre av sine fire tap denne sesongen, og disse tre nederlagene inkluderer et HT-underskudd.
  • Spillere å se på: Ved starten av denne runden var Josan de Elche en av seks spillere som scoret sin sides åpner i back-to-back 2024/21 LL-kamper.
  • Celtas Santi Mina er den siste mannen som scorer for klubben under et ligatap. Interessant nok har halvparten av de seks siste bortekampene deres i LL sett laget deres lide 2-1.
  • Hot stat: HT-resultatet har blitt replikert ved sluttsignalet i hvert lags siste fem LL-kamper.
Heads-up-kamper: ELCHE – CELTA VIGO
03.03.15 LL keltisk vigo Elche 1: 1
26.09.14 LL Elche keltisk vigo 0: 1
01.03.14 LL Elche keltisk vigo 1: 0
29.09.13 LL keltisk vigo Elche 0: 1
19.02.12 LL2 Elche keltisk vigo 0: 2

SPANIA: LaLiga – 9. runde