????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

tysk Bundesliga
Dato: lørdag 3. oktober 2024
Starter kl. 14 UK / 30 CET
Sted: Commerzbank-Arena (Frankfurt).

Eintracht Frankfurt startet den nye utgaven av Bundesliga med uavgjort 1-1 hjemme mot Bielefeld. Det forrige møtet deres var på bortebane og de beseiret Hertha Berlin med 1-3 på resultattavlen.

Eagles ble nummer niende i ligaen forrige sesong på tabellen. Hjemmelaget ligger sju poeng bak gjestelaget på tabellen, etter å ha sanket 45 poeng på 34 kamper.

Hoffenheim, på sin side, hadde en grei sesong i Bundesliga og ble nummer seks i den samlede ligastillingen. De startet den nye sesongen med en seiersrekke i kalenderen.

Med 7 mål scoret på de to kampene så langt, holder Hoffenheim seg i en sterk posisjon i Frankfurt-kampen. De kommer på besøk etter en 4-1 hjemmeseier over Bayern München i ligaen.

Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim Head-to-head (h2t)

• Vertene er ubeseiret i sine seks siste kamper.
  • Begge lag har scoret i fem av sine siste seks kamper.
  • Det forrige møtet ga en 1-2 seier til Eagles.
  • Fire av de ti siste kampene endte uavgjort.
  • Hjemmelaget er ubeseiret hjemme på de fire siste kampene.

Prediksjon Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim

Begge sideoppgjørene fikk begge lag til å score i kampen. Dette viser at ingen av dem har et solid forsvar i ryggen. Av disse slapp Frankfurt inn 2 mål, mens gjestelaget slapp inn 3 mål i samme periode.

Med tanke på at lagene har et ustabilt forsvar som ikke står i mot angrepene deres, kan vi forvente at kampen ender med mange mål. Begge lag må skape mange sjanser til den store synger i kampen, så en BTTS vil også være nyttig for tippere.

Frankfurt utnytter hjemmebanefordelen i kampen og gir verten et lite overtak over Hoffenheim. Gjesten er i god form på bortebane med tanke på forrige sesongs prestasjon i Bundesliga.

Den sikreste innsatsen for spillere vil være å satse på en dobbel sjanse til å favorisere Eintracht Frankfurt i kampen for anstendig avkastning. Videre har hjemmelaget ikke tapt på de fire siste h2h-kampene hjemme, noe som støtter muligheten for hjemmeseier i løpet av de nitti minuttene.