????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Europa – Champions League-kvalifisering
Dato: onsdag 26. august 2024
Starter kl. 19 UK / 00 CET
Sted: Brestskiy Regional Sports Complex (Brest).

Hjemmelaget måtte jobbe hardt for å nå andreomgangen. I deres første kamp skremte Astana, Kasakhstans mester, skikkelig. Men det hviterussiske laget vant kampen med 6-3. Selv om de vant den kampen, ga forsvaret mange idiotiske sjanser og var heldig at motstanderen ikke traff.

De rødbrune hvite hadde det enkelt i sin innledende runde. De måtte spille borte mot de walisiske mesterne Connah's Quay Nomads. De tok ledelsen i det spillet og scoret et andre på 65º minutt for å vinne kampen 0-2. Men hviterusserne skal ikke tas lett på, spesielt når det gjelder angrepskraft.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Head to Head (h2h)

• Dette vil være den første direkte konfrontasjonen mellom de to lagene.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Prediksjon

Den bosniske klubben er for tiden på en seiersrekke i alle konkurranser. De hadde aldri en utfordring i nasjonale konkurranser, selv på bortebane. På den annen side har hjemmelaget gått på en rekke tap i det hviterussiske mesterskapet. Så de er under press selv om de spiller hjemme. Men vi kan forvente en festival med mål for måten han spilte mot Astana på.

For Maroons er dette den andre bortekampen i deres europeiske kampanje. Avhengig av deres prestasjoner i det første spillet, er det en mulighet for at de får denne. De fleste av gatekampene hans har vært uavgjorte de siste ukene. Så jeg vedder på at spillet er uavgjort etter nitti minutter og mål i begge ender av banen.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: tippetips