????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lÞnnsomme tips besÞk lenken deres PREMIUM SpÄdommer.

Englands mesterskap
Dato: fredag ​​6. november 2024
Start klokken 18 Storbritannia
Spillested: Cardiff City Stadium.

Cardiff hadde et ganske skuffende lÞp mot slutten av oktober, men avsluttet til slutt seiersrekka ved Ä slÄ Barnsley (3-0) pÄ tirsdag, og Þnsket Ä fortsette Ä forbedre prestasjonen ved Ä vÊre vertskap for Bristol City i lÞpet av bare noen fÄ dager. De har scoret mÄl regelmessig, men har slitt med de oppvisningene i forsvaret som vil gjÞre Neil Harris lykkeligere.

Bluebirds har scoret minst ett mÄl ved fem anledninger tidligere, men har ogsÄ sluppet inn pÄ fire av disse, noe som har sett dem fÄtt seks poeng underveis. De viste karakteren sin pÄ Cardiff City Stadium og vil prÞve Ä basere klatringen oppover tabellen pÄ poeng her, noe som vil gjÞre fredagens oppgjÞr desto viktigere.

Bristol avsluttet imidlertid ogsÄ sin egen seierlÞse serie pÄ tirsdag. De slo Huddersfield (1-2) med sene mÄl fra Dasilva og Paterson, og kom tilbake etter Ä ha sett tre tap og to uavgjorte i de fem foregÄende kampene. De har slitt med Ä holde seg sammen pÄ baksiden og har sett noen veldig nÊre mÞter underveis, noe som lover en stor utfordring i Cardiff, men vi tror dette kan svikte dem igjen.

Cardiff mot Bristol City Innbyrdes

Cardiff samlet poeng da de to lagene mĂžttes sist i begynnelsen av juli, hvor Daniel Ward raknet til slutt (0-1).

Bristol klarte en 0-1-seier pÄ denne bakken pÄ forhÄnd, som var Cardiffs fÞrste seier pÄ nesten to tiÄr.

Vi har bare sett tre mÄl i lagenes tre siste head-to-head-mÞter.

Prediksjon Cardiff vs Bristol City

La oss nÄ satse pÄ Cardiff for Ä sikre de tre poengene og koble sammen sin andre hjemmeseier pÄ rad pÄ 2,20. De fÞlte seg i god form til Ä gÄ videre, og vi tror de vil ha det som trengs for Ä gjÞre det, selv om det betyr Ä overvinne rivalene pÄ en ukonvensjonell head-to-head-mÄte.

Faktisk har Bristol City sett noen spennende kamper i seg selv nylig, og vi hÄper Ä se mer av det samme her. De har scoret fire mÄl pÄ fire kamper nÄ bak seg, og tjent fire poeng pÄ veien. Dette fÄr oss til Ä hÄpe at gjestene ogsÄ finner nettmaskene og gjÞr et JA til at begge lag scorer til 1,80.