????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

England – Mesterskap
Dato: lørdag 7. desember 2019
Starter kl. 15 UK / 00 CET
Spillested: Cardiff City Stadium.

Kampen i Cardiff ser ut til å bli en walkover for vertene mot siste innbygger Barnsley i en annen mesterskapskamp.

• Cardiff City formtilstand: 19 kamper – 7 seire – 7 uavgjort – 5 tap – 28 poeng.
  • Barnsley-form: 19 kamper – 2 seire – 6 uavgjorte – 11 tap – 12 poeng.

Cardiff vs Barnsley innbyrdes (h2t)

• Verten har notert fire av de fem siste seirene i kampene sine.
  • Det forrige møtet sikret 2-1 hjemmeseier for Bluebirds.
  • Begge lag har scoret mål i de siste fem kampene som er spilt her.
  • Gjesten har vunnet bare to av sine ti besøk siden 2003.
  • På denne plassen scorer lagene til sammen i snitt 3,5 mål per kamp.

Cardiff vs Barnsley Prediction

1-0 borteseieren over Nottingham Forest markerte Cardiffs tredje seier på fem kamper.

Når de kommer hjem, ligger deres styrke og selvtillit i et ufruktbart forsvar som har tillatt bare 7 mål så langt denne sesongen. Dessuten har Bluebirds kun tapt én av sine 9 hjemmekamper denne sesongen.

Etter å ha scoret 15 mål på 9 hjemmekamper, vil Neil Harris glede seg over å være vertskap for et lag på sisteplass. Tre poeng til og en god målforskjell vil bringe dem nærmere topp 6.

Forrige helg klarte Barnsley endelig å avslutte en lang serie på 18 kamper uten seier i alle konkurranser. De slet fra start til slutt beseiret Hull City med tre mål mot ett.

Tykes vinner imidlertid fortsatt ikke på veien. Videre har Gerhard Struber og hans menn tapt 7 av sine 9 bortekamper denne ligasesongen.

Så, tatt i betraktning deres bortestatistikk og hjemmelagets konkurranse på hjemmebane og generell form, bør Cardiff vinne kampen innen nitti minutter.

Ettersom poengsummen din er i rute i kampanjen, kan du forvente totalt mer enn 2,5 mål minst i kampen. I tillegg har de fem siste timene deres arrangert av Bluebirds sett at begge lag har scoret mål. Dette er en god sjanse for tippere til å score noen mål i helgens seriekamp.