????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Dato: lørdag 31. oktober 2024
Starter 15:00 UK / 16:00 CET
Sted: Turf Moor (Burnley).

Chelsea har hatt en vanskelig start på sesongen, men det lønner seg å vinne i lørdagens engelske Premier League-oppgjør på Burnley.

The Blues kommer etter en rungende 4-0-seier i Krasnodar og avsluttet en serie med tre uavgjorte påfølgende i alle konkurranser.

Det vil være oppmuntrende for Frank Lampard at Hakim Ziyech endelig har navnet sitt på resultatlisten, og slike som Timo Werner og Christian Pulisic går sammen for å fullføre seier i Russland.

Chelsea beseiret Manchester United forrige uke i Premier League og vil se etter sin tredje seier for sesongen på 7 forsøk.

Burnley er en skygge av sitt tidligere jeg og har blitt fanget på feil side av bordet, og har spilt uavgjort i 5 kamper så langt.

De tapte 1-0 for Spurs forrige uke, og dette fremhever nok en gang problemene deres i scoringsavdelingen. Chris Wood mangler og har kun klart 1 mål så langt, mens andre spissspillere Ashley Barnes, Jay Rodriguez og Michael Vydra ennå ikke har scoret et mål denne sesongen.

Det er derfor Blues prises lavt til 1,50 for å vinne på Turf Moor, mens besøkende kan satse til 5,50.

Burnley mot Chelsea mot hverandre

Det har vært 12 Premier League-møter mellom disse to lagene siden 2009, og Chelsea har en utmerket rekord med å vinne 8. Burnley har kun klart å vinne én gang, mens 3 er stoppet.

I forrige sesongs kamp vant de blå begge kampene, 3-0 på Bridge og 4-2 på Turf Moor.

I de siste 6 direkte konfrontasjonene ble det mer enn 2,5 mål.

Og til slutt, Chelsea vant 5 og uavgjort den andre i de siste 6 besøkene på dette stadion.

Prediksjon av Burnley vs Chelsea

Med en utmerket h2h-rekord og utmerket scoringsform på sin side, bør han ikke se lenger enn til en Blues-seier på lørdag. Frank Lampards anklager har noen problemer i det defensive området, men burde takle en offensiv enhet som bare scoret 1 mål denne sesongen.

I tillegg til de gode alternativene for de blå på benken og hvis Lampard bestemmer seg for å hvile Werner, åpner dette en mulighet for unge Tammy Abraham eller Olivier Giroud, og det er også tilfelle for Kai Havertz, som har en nesten lik erstatter i Pulisic . eller Mason Mount.

Vi kan også se at kampene som involverer Chelsea åpnet i andre omgang og 5 av de 6 bortemålene denne sesongen fant sted i de siste 45 minuttene av kampen, og derfor er mer enn 1,5 mål i andre omgang en god klarering.