????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

England – Mesterskap
Dato: onsdag 28. oktober 2024
Start klokken 20:45 UK/CET
Sted: Vitality Stadium.

AFC Bournemouth er ett av to lag, bortsett fra Reading, som fortsatt er ubeseiret denne sesongen. The Cherries vil være vertskap for uavgjort 1-1 borte mot Watford i siste halvdel av spilleplanen.

Bristol City har en liten ledelse på ett poeng over vertene i den nåværende stillingen. Laget har ikke vunnet på tre kamper, etter uavgjort 1-1 hjemme med Swansea i forrige kamp. Robins tapte bare én av sine syv ligakamper.

Bournemouth vs Bristol City Innbyrdes (h2t)

• Kun ett av de fem siste møtene endte uavgjort.
  • Besøkende registrerer tre av de fem siste sammenlagtseirene.
  • Det forrige møtet resulterte i uavgjort 2-2 i Bristol.
  • Begge lag har scoret i bare to av sine siste fem kamper.
  • Verten har kun én seier på de siste seks hjemmekampene.

Bournemouth v Bristol City tippetips

Bournemouths erfaring forrige sesong i Premier League hjalp dem å opprettholde et ubeseiret løp i Championship denne sesongen på kalenderen deres. De har ikke klart å score i bare én av sine syv kamper så langt på form.

Bristol City hadde en imponerende h2h-historie mot Cherries frem til 2006. Nå som de har møtt hverandre igjen etter 14 års pause i timeplanen, sies lagenes dynamikk å ha endret seg dramatisk.

Vertene nyter hjemmefordel i kampen og har to uavgjorte og uavgjorte på sine tre hjemmekamper denne sesongen. I tillegg er Robins også på en ubeseiret rekke på bortebane i ligaen denne terminen.

Basert på denne statistikken vil hjemmelaget sannsynligvis skape flere muligheter i spillet med hjemmefordel og ligaerfaring. Rådet til Bournemouth om å vinne en av de to omgangene kommer sannsynligvis til nytte.

Kampen er i ferd med å bli en hjemmeseier på heltid. For å være sikker, vil no draw-spillet på AFC Bournemouth sannsynligvis være det beste alternativet for tippere for å få anstendig avkastning på kampen.