????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Starter kl. 12 UK / 00 CET
Sted: Matmut Atlantique.

Søndagens lunsjkamp vil se Bordeaux på 13. plass mot Nice på 10. plass.

Bordeaux har kun vunnet én kamp så langt, som var mot Angers, på bortebane, så de ser etter å vinne sin første hjemmekamp for sesongen.

Selv om klubben kom til dette uten seier i de to siste kampene, endte deres siste kamp med 2-1 tap for nyopprykkede Lens. Mål ser ut til å være et problem for dem med kun 3 scorede så langt, selv om de bare har sluppet inn 2 mål.

De hadde ennå ikke kommet inn i Lens-kampen for å score et mål, og Bordeauxs lag denne sesongen kan bygges rundt forsvaret, i så fall er de kanskje ikke det mest attraktive laget å se på.

Nice startet veldig bra med 2 seire på rad, men tapte nå to på rad. En av disse kampene var mot PSG da de ble slått 3-0 hjemme.

Den andre gikk til Montpellier i et 3-1 bortetap. Vil Nice kunne komme tilbake?

I så fall kan de flytte tilbake til topp 8, men en Bordeaux-seier vil se at klubben overgår motstanderne.

Bordeaux vs Nice: head-to-head

Forrige sesong endte denne kampen 1-1.

De siste 6 kampene på rad har hatt mindre enn 2,5 mål.

Nice har kun vunnet én seier på Bordeaux på sine seks siste besøk, sist i 2018.

Bordeaux vs Nice: Prediksjon

Begge lag trenger en seier og det ser ut som det kommer til å bli en tett kamp uten noe. Tradisjonelt er det få mål scoret, så et av alternativene våre vil være å gjette pauseresultatet, som gir god verdi og der kan vi ha to alternativer.

Vårt andre alternativ vil være å se mindre enn 2,5 mål, historien peker sterkt på det. Selv om kampen kan være uforutsigbar, kan faktumet med den tidlige starten også ta hensyn til at begge lag ikke vil spille jevn fotball og derfor kan vi ikke se mange angrep på mål. Dere to kan gjerne nøye dere med en plass.

Bordeaux v Fine tippetips

• Riktig resultat ved pause: 0-0 eller Bordeaux leder 1-0 til 2,50 (6/4) og 4,00 (3/1)