????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Boavista vs Vitoria Guimaraes Portugisiske Premier League-spådommer av LeagueLane

Portugal – Premier League
Dato: mandag 19. oktober 2024
Starter kl. 20 UK / 15 CET
Spillested: Bessa Century XXI Stadium (Porto).

Etter tre kamper i Primeira Liga denne sesongen, har Boavista ennå ikke vunnet en kamp på kalenderen. De ligger på 14. plass på tabellen med 2 poeng hentet fra to uavgjorte og ett tap så langt.

Guimarães kom tilbake til seiersrekke i de to første kampene denne sesongen. Gjesten er to poeng foran hjemmelaget, med 4 poeng i alle mulige resultater på de tre forsøkene.

Boavista vs Vitória Guimarães mot hverandre (h2t)

• Bare tre av de ti siste møtene deres endte uavgjort.
  • Det forrige møtet ga Panthers en 2-0 hjemmeseier.
  • Begge lag har scoret i to av sine tre siste kamper.
  • Besøkende registrerer tre av de fem siste sammenlagtseirene.
  • Verten har holdt nullen i tre av de fire siste hjemmemøtene.

Prediksjon Boavista vs Vitoria Guimaraes

Boavista scoret 3 mål på de fire kampene de har spilt så langt denne kampanjen, men slapp også inn ni mål i samme periode. Dette peker på mer åpent forsvar ettersom flere spillere er ansatt i oppgangen i løpet av spillet.

I mellomtiden kjemper Guimarães-spissene om målsparket. De scoret og slapp inn bare ett mål hver i sine tre kamper denne sesongen i kampanjen. Ettersom gjestene spiller mer defensivt, vil det ikke være mye bevegelse i spillet.

Basert på målgjennomsnittene deres så langt, er tippet over 1,5 mål sannsynligvis det beste alternativet for spillere på kamper. Dessuten har de tre siste timene siden 2 sett minst to mål i hver av disse kampene.

Vertenes seierløse rekke etter uavgjort 1-1 borte med Moreirense vil sannsynligvis påvirke deres overtak på banen i kampen. Besøket etter en 1-0 hjemmeseier over Ferreira burde gi gjestene en liten fordel. Derfor er no draw-spillet sannsynligvis det ideelle alternativet for å få anstendig avkastning fra kampen.