????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

vennlig
Dato: torsdag 8. oktober 2024
Starter kl. 19 UK / 45 CET
Sted: Kong Baudouin Stadium (Brussel).

Belgia vil nok en gang være vert for elefantene fra den vestafrikanske regionen for en internasjonal treningskamp etter at deres siste møte i timen resulterte i uavgjort 2-2 etter nitti minutter.

The Red Devils kommer til å ri en 13-kamps seiersrekke på tvers av alle store turneringer på timeplanen. De avsluttet sin seiersrekke med en 5-1 hjemmeseier mot slike som Island i den siste kampen i UNL-turneringen.

Côte d'Ivoire eller Côte d'Ivoire vil finne seg selv på baksiden av et nederlag på veien, til tross for at de har en seiersrekke på tre kamper på kalenderen før dette nederlaget. De var med i Africa Cup of Nations-turneringen sist og ble beseiret av Etiopia med 2-1.

Belgia vs Elfenbenskysten Innbyrdes (h2t)

• Lagene møttes kun én gang og resultatet ble uavgjort 2-2.

Belgia vs Elfenbenskysten Prediksjon

De røde djevlene var de virkelige favorittene i det siste verdensmesterskapet og deres sterke tropp, inkludert store navn som Romero Lukaku, Mertens, De Bruyne, etc., var i stand til å skape et problem for motstanderens bunnlinje når som helst. nitti minutter.

Belgia har hjemmebanefordel i kampen, og bare tre tap på de siste 30 hjemmekampene i alle store konkurranser på kalenderen understreker deres gode form i Brussel. Med sin beste form siden 2014 vil de røde djevlene neppe falle i Elfenbenskysten som deres siste time-møte.

Elfenbenskysten har hatt to tap på sine fem siste kamper på kalenderen. Laget kommer etter et nederlag på bortebane og Patrice Beaumelle har ikke mye tid til å hente laget sitt fra det nederlaget, spesielt mot et lag fullt av stjerner hjemme.

Med det i tankene vil den sikreste innsatsen for spillere være hjemmeseier for Belgia med -1 handikap når det gjelder generell form og lagstyrke. Dessuten er elefantene mer fysiske på midten, noe som indikerer færre mål. Derfor vil tipset under 3,5 mål være nyttig i målområdet.