????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lÞnnsomme tips besÞk lenken deres PREMIUM SpÄdommer.

UEFA Champions League
Dato: tirsdag 20. oktober 2024
Starter kl. 20 UK / 00 CET
Sted: Camp Nou.

Med Juventus i gruppa vil ikke katalanerne mÞte andre kamper uten videre. Kampen mot Ferencvaros vil sannsynligvis vÊre en treningskamp for Barcelona i forkant av det etterlengtede oppgjÞret mellom Cristiano Ronaldo og Lionel Messi pÄ slutten av Champions League-kalenderen.

Det har vÊrt en tÞff uke for Barcelona i La Liga, med deres siste kamp borte mot Getafe som resulterte i et 1-0 ligatap. Det var den andre seierlÞse kampen pÄ rad i La Liga, men Seiten har ingen bekymringer da de mÞter Ferencvaros fra en lavere liga, Ungarn OTP.

Den besÞkende fÞlger en sekvens pÄ 12 kamper uten tap i alle hovedkonkurransene i mesterskapet. Deres triumfer kan imidlertid ikke sammenlignes med La Liga-konkurransen. De kommer pÄ besÞk etter 0-2 borteseier mot slike som Kisvarda i OTP-ligaen.

Innbyrdes Barcelona vs Ferencvaros (h2h)

Lagene har ikke mĂžtt hverandre fĂžr i nyere tid.

Barças eneste mÞte med en ungarsk klubb var i UEFA-cupen 1975/76 mot Vasas FC. De nÞt seier i begge kampene, 3-1 pÄ Camp Nou og 1-0 i fÞrste omgang.

I mellomtiden har Ferencvaros mĂžtt spanske klubber tre ganger, og sist i forrige sesongs Europa League-gruppespill mot Barcelona-rivalene Espanyol. Begge kampene ble uavgjort, 2-2 hjemme og 1-1 borte.

De mÞtte ogsÄ Real Madrid i 95/96 Champions League-gruppen. De spilte uavgjort pÄ hjemmebane ved den anledningen etter Ä ha tapt 6-1 i Madrid.

Prediksjon Barcelona vs Ferencvaros

Det er ingen tvil om at kampen ser ut til Ă„ bli en hjemmeseier pĂ„ heltid. Lav hjemmeseierodds pĂ„ 1,08 tyder pĂ„ at Messi og selskapet sannsynligvis vil gĂ„ videre gjennom gruppen denne sesongen. Det forrige oppgjĂžret i Champions League forblir et mareritt, som 2-8-tapet for Bayern MĂŒnchen.

Med sin lÞpsfordel i spillet, vil Barça kunne komme tilbake fra dette nederlaget. Videre er Ferencvaros relativt sett en underside basert pÄ lagets styrke. Derfor er det trolig nok for tippere Ä satse pÄ at hjemmelaget vinner begge omgangene.

Videre kan vi ikke si at det ungarske panoramaet klarer Ä overvinne det katalanske forsvaret pÄ nitti minutter, spesielt nÄr Camp Nou er den sterkeste stokken for Seitens menn. SÄ ingen BTTS-forslaget er sannsynligvis det beste alternativet for tippere sammen med under 4,5 mÄl i mÄlomrÄdet.