????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Starter kl. 19 UK / 30 CET
Sted: WWK Arena.

Augsburg har nylig forbedret formen sin og er derfor favoritter til å møte Fortuna Duesseldorf på WWK Arena.

• Augsburg-form: 15 kamper – 5 seire – 5 uavgjort – 5 tap – 20 poeng.
  • Fortuna Dusseldorf-form: 15 kamper – 3 seire – 3 uavgjorte – 9 tap – 12 poeng.

Augsburg vs Fortuna Dusseldorf Innbyrdes kamp (h2t).

Verten har notert tre av de fem siste seirene i kampene sine.

Det forrige møtet i januar 2019 ga Düsseldorf 1-2 borteseier.

Vertene har ennå ikke vunnet hjemme i et Bundesliga-oppgjør.

Begge lag har scoret mål i fire av sine siste fem kamper.

Augsburg vs Fortuna Düsseldorf Prediksjon

Med forrykende 2-4 slo Augsburg Hoffenheim i siste seriekamp på bortebane. Det markerte hans femte ubeseirede ligakamp denne sesongen.

Augsburg vil også være glad for å reise hjem ettersom de er sterkere på hjemmebane. Selvfølgelig har tre av deres fem kamper totalt vært hjemme.

I tillegg er de på en to-kamps seiersrekke på sitt eget gress. Derfor blir det vanskeligere for Düsseldorf å overvinne vertene i hjemmefordelen.

I mellomtiden vil Fortuna Dusseldorf lete etter de tre poengene for å klatre i mesterskapet. Derfor kan vi forvente at begge lag forsvarer seg godt og trolig produserer mindre mål i konfrontasjonen.

På den annen side var Düsseldorf vertskap for RB Leipzig i forrige kamp, ​​som endte med et 0-3-tap for vertene. I det siste var det deres tredje tap på fem kamper uten seier.

I tillegg har den tilreisende kontingenten vunnet bare én av åtte bortekamper så langt denne sesongen.

Derfor ligger det an til at verten får kampens tre poeng.

Videre scoret Augsburg 24 mål og slapp inn 28 mål i prosessen etter 15 ligakamper. I mellomtiden registrerte Düsseldorf bare 16 mål på 15 kamper, men slapp inn 32 mål i samme periode.

Derfor vil lagene på det meste forsvare seg i kampen. Gjesten finner nok ikke nettmaskene i kampen heller. Derfor blir det trolig mindre enn 3,5 mål på nitti minutter.