????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

den spanske ligaen
Dato: søndag 18. oktober 2024
Starter kl. 13 UK / 00 CET
Sted: San Mamés stadion (Bilbao).

Med tre poeng hver har Bilbao og Levante sikret seg en plass nær bunnen av tabellen i starten av den nye sesongen. Begge lag har vist lignende form (LLWL) så langt denne perioden, og det vil sannsynligvis være vanskelig å avgjøre en klar vinner fra begge sider.

Bilbao avsluttet sin tapsrekke denne sesongen med et 1-0 bortetap mot Alavés i forrige ligakamp. I mellomtiden spilte Levante hjemme i den siste ligakampen og tapte mot slike som Real Madrid med en scoring på 0-2.

Innbyrdes Athletic Bilbao vs Levante (h2h)

• Vertene er ubeseiret i sine tre foregående kamper.
  • Begge lag har scoret i fire av sine fem siste kamper.
  • Kun én av deres siste 21 kamper endte uavgjort.
  • Forrige møte ga Bilbao en 1-2 seier.
  • Verten har notert åtte av de ti siste sammenlagtseirene.
  • Den besøkende var vellykket i bare ett av de siste seks besøkene.

Prediksjon Athletic Bilbao vs Levante

Bilbao nyter feltfordelen i spillet og har brukt den tungt mot Levante i de fleste av de siste timene deres på dette stedet. Dette gir hjemmelaget en liten ledelse foran neste hjemmekamp søndag.

Derfor vil den doble sjansen som favoriserer begge lag sannsynligvis være det beste alternativet for spillere, ettersom kampen er i ferd med å bli noens spill på Estadio San Mamés.

Levante har vært mer åpne for motstandere denne sesongen, og de åtte målene som ble sluppet inn på fire kamper viser tilstanden til deres ustabile forsvar. I mellomtiden har Athletic Club vært mer defensiv med kun 5 mål sluppet inn i samme periode.

Dette vil gi verten mer selvtillit i å skape muligheter i møtet. Selv om angrepene deres er betydelig lave, vil de møte mer påvirkning enn besøkende med sin defensive struktur. Derfor vil tippe for mer enn 1,5 mål sannsynligvis være et ideelt alternativ for spillere.

I tillegg er de to lagene i lik form, noe som åpenbart vil se at de begge finner nettmaskene i løpet av nitti minutter. Deres nylige h2h-møter antyder også muligheten for en BTTS, og til odds 2,00 er det ikke en avgjørende faktor i kampen.