????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

tysk Bundesliga
Dato: lørdag 17. oktober 2024
Starter kl. 17 UK / 30 CET
Sted: Schuco Arena.

Bayern er i fare nå etter nederlaget mot Hoffenheim. De klarte en 4-3 seier over Hertha for å uttale seg, men det var fortsatt ikke på nivået vi forventer av en 3-poengs seier nå.

Og det er i dette scenariet Die Blauen dukker opp, et lag som rykket opp til førstedivisjon først på slutten av forrige sesong. De frustrerte og målbevisste bayerne burde ha en feltdag mot denne ydmyke motstanderen.

De har også en imponerende h2h-rekord mot denne motstanderen gjennom årene (som tilfellet er med nesten alle lag i Tyskland).

Forventer nok storseier fra Bayern München denne lørdagen.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: head-to-head (h2h)

• Sist gang de to møtte hverandre på banen, hadde de forsvarende mesterne 0-1-seier.
  • De hadde også vunnet åtte av de ni foregående kampene.
  • Siden 1997 har han kun tapt to ganger mot sin rival.
  • De siste 14 årene har vertene aldri scoret et mål på dette stadion.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: Forhåndsvisning

Uwe Neuhaus sine menn tapte 1-0 på bortebane den siste dagen, mot Werder Bremen. Etter at hjemmelaget fikk et mål avvist den 20º minutt av VAR tok de igjen med nok et mål sju minutter senere og holdt ledelsen til sluttsignalet.

I mellomtiden klarte Hans-Dieter Flicks anklager en 4-3-seier hjemme forrige uke mot Hertha. I en angrepsmesterklasse scoret Robert Lewandowski alle fire målene for de regjerende europamesterne. Faktisk satte han vinneren til 90+3.rd minutt.

Fremover er bayerne lett det beste laget i verden for øyeblikket, og er fast bestemt på å gjenta forrige sesongs heltedåder nok en gang.

De møter et nyopprykket lag uten toppflyopplevelse. Og umiddelbart er det et ujevnt spill.

Videre har Flicks menn også en dominerende h2h-rekord mot denne motstanderen. De vil prøve å gjøre en upåklagelig prestasjon og i prosessen prøve å slette minnet om Hoffenheims nederlag.

Med disse observasjonene i tankene bør Bayern München sikre seg de tre poengene, og det også med stil.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: tippetips

• Bayern München -1.5 Asian Handicap @ 1.60 (3/5)
  • Over 2,5 mål av Bayern München-laget på 1,60 (3/5).

Leter du etter flere spill? lese alt Tyske Bundesliga-spådommer her eller gå til hovedsiden vår fotballtipsside.