????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. For daglige lønnsomme tips besøk lenken deres PREMIUM Spådommer.

Dato: torsdag 1. oktober 2024
Starter kl. 15 UK / 00 CET
Sted: Yerevan Football Academy Stadium.

Etter to kamper på rad avgjort på overtid, vil Ararat-Armenia motta den serbiske kontingenten i Jerevan.

I kvartfinalen møtte hjemmelaget Fola på hjemmebane, som endte uavgjort 3-3. På overtid scoret de et mål for å ta ledelsen i kampen. De møtte Celje i semifinalen, som var et målløst uavgjort resultat på nitti minutter og en tilsvarende 1-0-resultat på slutten av ekstraomgangene i kampen.

Etter å ha tapt Champions League-kvalifiseringssemifinalen, vil Crvena Zvezda prøve lykken i Europa League-kvalifiseringsfinalen ved direkte plassering. De nåværende Super League-mesterne kommer på besøk etter en sekvens med to påfølgende seire i den nye utgaven av mesterskapet.

Ararat-Armenia vs Red Star Beograd Prediction

Ararat v Armenia har vist en mer defensiv spillestil i EL-kvalifiseringen denne sesongen, og uavgjort på nitti minutter er tydelige bevis på den trenden. Hjemmelaget har et overtak på bakken, men styrken til laget deres er kanskje ikke nok til å inneholde Røde Stjerne Beograds angrep i kampen.

Crvena Zvezda gikk rett til finalen i turneringen. De har en seiersrekke i de to siste kampene i sitt nasjonale mesterskap. Begge seirene resulterte i clean sheets, så vi kan regne med at gjestene kvalifiserer seg til Europa League denne sesongen.

Basert på statistikken ovenfor, vil du sannsynligvis se færre mål i spillet. Kampen ser ut til å bli et lavmålsspill, og 3,5 mål under er sannsynligvis det beste alternativet for spillere. I tillegg vil borteseieren på heltid også hjelpe spillere til å få anstendig avkastning fra kampen på Yerevan Soccer Academy stadion.