đź‘Ź Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Datum: maandag 14 september 2024
Begint om 16 uur VK / 30 uur CET
Locatie: Gazprom Arena (Sint-Petersburg).

Na het winnen van de titel vorig seizoen, zal Gazprom Arena dit seizoen getuige zijn van de clash tussen Zenit en Arsenal Tula in wederom een ​​Russische Premier League.

Verreweg elk team heeft dit seizoen zes wedstrijden gespeeld. Met slechts één nederlaag tot nu toe ligt Zenit op koers voor een nieuwe titel dit seizoen. Ze staan ​​aan de basis van een doelpuntloos uitduel tegen Lokomotiv Moskou.

Ondertussen gleed Arsenal Tula verder naar de onderkant van de tafel. Het team heeft tot nu toe slechts 5 punten in 6 gespeelde wedstrijden, dankzij 1 overwinning en 2 gelijke spelen in die periode. Zij komen op bezoek na een geplande 2-1 thuisnederlaag tegen Spartak Moskou.

Zenit vs Arsenal Tula head to head (h2h)

• De gastheer heeft zeven van de negen totale overwinningen behaald.
  • De vorige ontmoeting leverde Zenit een 0-1 uitoverwinning op.
  • Beide teams scoorden drie van hun laatste vijf wedstrijden.
  • Slechts Ă©Ă©n van de laatste vijf wedstrijden eindigde in een gelijkspel.
  • De gastheren verloren slechts Ă©Ă©n keer in zes thuiswedstrijden.

Zenit vs Arsenal Tula Voorspelling

Zenit gleed van de top van de tafel toen hun winning streak van vier wedstrijden aan het begin van het seizoen ontspoorde door een nederlaag tegen Dynamo Moskou.

Na slechts Ă©Ă©n wedstrijd te hebben verloren en gezien het feit dat ze sinds de laatste wedstrijd weer op gelijke hoogte staan, zullen de Lions het voordeel hebben, in ieder geval in elke helft van de wedstrijd.

Toch staan ​​de Zeniters niet op hun scorebord, met tot nu toe slechts 10 competitiedoelpunten. De verdediging blijft intact met slechts drie tegendoelpunten in dezelfde periode.

Arsenal Tula scoorde 6 doelpunten en kreeg er 8 terug, dus geen BTTS is een geschikte optie voor gokkers, samen met fooien voor minder dan 3,5 doelpunten in negentig minuten.