👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Duitsland – Bundesliga
Datum: zaterdag 24 oktober 2024
Begint om 14 uur UK / 30 uur CET
Locatie: Stadion An der Alten Försterei.

The Iron Ones zijn dit seizoen positief aan de campagne begonnen. Ze verloren de eerste wedstrijd tegen Augsburg, maar zijn sindsdien ongeslagen gebleven en slaagden er zelfs in om gelijk te spelen tegen Borussia Mönchengladbach.

De Brazilianen uit Breisgau hebben ook vergelijkbare statistieken om te laten zien in 2024/21, en ze hebben onderweg ook een aantal zware gevechten gehad. In deze eerste fase van de campagne moesten ze het opnemen tegen onder meer Wolfsburg en Dortmund.

Desalniettemin hebben beide teams het tot nu toe redelijk goed gedaan en zullen ze deze clash benaderen met de bedoeling er het beste van te maken.

In de toekomst eindigden de meeste h2h-botsingen tussen de twee met doelpunten van beide teams. En het ziet ernaar uit dat dit weekend hetzelfde zou moeten gebeuren.

Union Berlin versus Freiburg: onderlinge confrontatie (u2u)

• De laatste clash eindigde toen de mannen van Christian Streich thuis met 3-1 wonnen.
  • Zes van de zeven eerdere bijeenkomsten hadden drie of meer doelstellingen.
  • Op deze locatie slaagden de gastheren er niet één keer in om te scoren in een competitiewedstrijd.
  • In de afgelopen vier jaar is er slechts één keer een wedstrijd doelpuntloos geëindigd voor beide teams.

Union Berlin vs Freiburg: voorspelling

De aanvallers van Uri Fischer speelden op de laatste dag van de wedstrijd tegen Schalke met 1-1 gelijk. Na een doelpuntloze eerste helft gaven de gasten het eerste bloed met een doelpunt vroeg in de tweede helft. In de jaren 70 slaagden de gastheren er echter in om op gelijke hoogte te komenº minuut.

Ondertussen speelden de Brazilianen uit Breisgau thuis tegen Bremen met 1-1 gelijk.

In de toekomst hebben de Iron Ones vier of meer doelpunten gescoord in twee van hun vorige drie wedstrijden en hebben ze gescoord in 18 van hun laatste 20 wedstrijden in totaal. Thuis scoorde hij ook doelpunten in 22 van zijn laatste 24 optredens.

Aan de andere kant scoorden hun tegenhangers doelpunten in 13 van de laatste 15 wedstrijden in totaal, en in totaal 13 doelpunten in alleen de laatste vier wedstrijden.

Bovendien heeft elke h2h-clash sinds 2004 drie of meer doelpunten opgeleverd, en in dit stadion is geen van beide teams erin geslaagd om slechts één keer te scoren in hun hele h2h-geschiedenis.

Met die statistieken in gedachten, verwacht je dat de goals van beide teams aanstaande zaterdag zullen komen.

Union Berlin vs Freiburg: wedtips