Swansea - Millwall-statistieken

Bwin-tips en voorspellingenSwansea – Millwall voorspellingen

Swansea - Millwall-tips en kansen. 3 oktober, 15:00 ENGELAND: Kampioenschap – 4e ronde.

• Swansea City begon hun competitiecampagne ongeslagen in drie wedstrijden (G2, L1) en moet nog een doelpunt incasseren. Ze zijn ook de enige club in de competitie die nog een gele kaart heeft gekregen, en met vijf van hun laatste zes wedstrijden in H2H tegen Millwall met minder dan 2,5 doelpunten, kunnen ze op een aantal verschillende punten onderstrepen.
  • Vorig seizoen scoorde Swansea slechts twee thuisdoelpunten in de competitie na de 75e minuut, maar had ook het op een na meeste (gecombineerde) aantal gelijkspel in thuiswedstrijden (13). Hun 'goal spreads' thuis zijn hoe dan ook matig, met Swansea die slechts één keer 2+ goals kreeg in 15 lokale competitieduels, maar slechts twee keer 3+ goals scoorde.
  • Over het algemeen was Millwall al een tijdje moeilijk te verslaan en verloor slechts vier van hun vorige 18 competitieduels (G7, D7, L4), met slechts vier getuige van meer dan 2,5 doelpunten. Bovendien is Millwall-baas Gary Rowett er persoonlijk dol op om tegenover Swansea te staan ​​en een nederlaag te vermijden in hun vorige drie H2H-ontmoetingen (G2, D1), waarbij beide met 1-0 wonnen.
  • De 'Lions' hebben vijf van hun laatste negen uitwedstrijden gewonnen (G5, D2, L2), en de zeven gewonnen/gelijkgespeelde wedstrijden hebben een nul opgeleverd. Hoewel ze vaak spannende wedstrijden winnen, waren hun laatste vijf nederlagen in de uitcompetitie gemiddeld 4,20 doelpunten per wedstrijd.
  • Spelers om in de gaten te houden: Swansea heeft de laatste vijf thuiswedstrijden gewonnen waarin Andre Ayew scoorde, waaronder vier doelpunten na 60 minuten.
  • Jed Wallace van Millwall scoorde in opeenvolgende competitiewedstrijden voor zijn club, terwijl zeven van zijn laatste negen competitiedoelpunten in uitwedstrijden vielen.
  • Belangrijkste statistiek: vorig seizoen kreeg Millwall de minste uitdoelpunten tegen in de bovenste helft van de divisie (gemiddeld 0,30 per wedstrijd).
Heads-up wedstrijd: SWANSEA – MILLWALL
30/06/20 CHA Millwall Swansea 1: 1
23.11.19 CHA Swansea Millwall 0: 1
09.02.19 CHA Swansea Millwall 1: 0
01.09.18 CHA Millwall Swansea 1: 2
30.04.11 CHA Millwall Swansea 0: 2