👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

UEFA Nations League
Datum: woensdag 14 oktober 2024
Begint om 19 uur VK / 45 uur CET
Locatie: Hampdenpark.

Israël en Slowakije zijn in feite uit de race om de eerste plaats gestapt, wat hen een ticket naar League A zou opleveren. Voorlopig gaat de strijd alleen tussen de mannen van Steve Clarke en de motoren.

Rekening houdend met het feit dat de twee elkaar deze woensdag in Hampden Park ontmoeten, is de confrontatie praktisch beslissend, vooral als een van de twee teams slechts één punt van elkaar verwijderd is.

Als zodanig konden we zeker een felle confrontatie verwachten, en beide teams zouden bereid zijn om tot het bittere einde te vechten.

Gezien de vorm van beide teams, hun wanhoop en het omgekeerde spel (een thriller met drie doelpunten, waarbij beide teams de achterkant van het net raken), verwachten we woensdag weer een doelpuntenwedstrijd.

Schotland v Tsjechië: head-to-head (h2h)

• De laatste wedstrijd eindigde in een 1-2 uitoverwinning voor de mannen van Clarke. De wedstrijd had slechts een maand geleden plaatsgevonden.
  • Thuis scoorde hij nooit.
  • Bij vijf van de acht voorgaande ontmoetingen waren er doelpunten van beide teams.
  • De aanvallers van Jaroslav Silhavy hebben twee of meer doelpunten gescoord in alle competitieve uitwedstrijden.

Schotland v Tsjechische Republiek: voorspelling

Andrew Robertson en zijn jongens hadden thuis in de laatste ronde tegen Slowakije met 1-0 gewonnen. In een zeer omstreden wedstrijd scoorden de gastheren de overwinning na een doelpuntloze eerste helft.

Ondertussen boekten de Locomotives vorige week een 1-2 uitoverwinning tegen Israël. De bezoekers scoorden hun twee vroege doelpunten in elke helft, hoewel de thuisploeg er één op 56 maakteº minuut - ik kon er geen meer vinden.

Zoals de zaken er nu voor staan ​​staan ​​beide teams er goed voor. De mannen van Clarke hebben zes van hun voorgaande zeven wedstrijden gewonnen en zijn de afgelopen 12 maanden ongeslagen.

Thuis was de laatste nederlaag in september 2019 en sindsdien boekten ze een reeks overwinningen in deze wedstrijden, op één wedstrijd na.

Aan de andere kant had hun tegenstander in totaal drie van hun voorgaande vier wedstrijden gewonnen en twee of meer doelpunten gemaakt in negen van hun voorgaande twaalf wedstrijden.

Onderweg hadden ze een winning streak gedurende 2024 en scoorden ze ook twee of meer doelpunten in elk van die wedstrijden.

En tot slot waren eerdere h2h-matchups ook games met hoge scores.

Met al deze factoren in het achterhoofd wordt van beide teams verwacht dat ze woensdag scoren, zeker nu promotie naar Liga A op het spel staat.