đź‘Ź Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Frankrijk - Ligue 1
Datum: zaterdag 26 september 2024
Start om 16 uur VK / 17 uur CET
Locatie: Stade Geoffroy-Guichard (Saint Etienne).

Deze wedstrijd belooft een interessant spektakel te worden, aangezien twee teams dicht bij de top van de Ligue 1 tegenover elkaar staan.

Saint Etienne en Rennes blijven ongeslagen, hebben allebei 3 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld voor elk 10 punten en staan ​​momenteel respectievelijk op de 1e en 2e plaats. Het wordt dus heel spannend om getuige te zijn van deze wedstrijd op zaterdagmiddag.

Saint Etienne verloor afgelopen weekend de eerste punten van het seizoen weg van Nantes, toen de wedstrijd in 2-2 eindigde, maar thuis hebben ze een record van 100% waar ze Straatsburg en Lorient al hebben verslagen.

Rennes zou bij een overwinning bovenaan de competitie komen, dus hij heeft alle motivatie die hij nodig heeft. Het team komt naar deze wedstrijd met een overwinning in de laatste 3 opeenvolgende overwinningen en de laatste wedstrijd eindigde met een 2-1 overwinning op Monaco, een indrukwekkend resultaat.

Op de weg versloeg Rennes Nîmes en speelde gelijk met Lille. Ze hebben al 5 doelpunten gemaakt buitenshuis.

Saint-Etienne v Rennes: head-to-head

• Vorig seizoen eindigde deze competitiewedstrijd in 1-1.
  • Rennes heeft sinds 2011 niet meer gewonnen in Saint Etienne.
  • Zes van de laatste tien Ligue 1-ontmoetingen tussen de clubs eindigden in een gelijkspel.
  • In 5 van de laatste zes wedstrijden scoorden beide teams.

Saint-Etienne vs Rennes: voorspelling

De twee clubs staan ​​voor hun zwaarste wedstrijden van het seizoen en de zorg is dat ze elkaar kunnen opheffen. Maar er kan een besliste winnaar zijn in de tweede helft, als de benen moe worden.

Daarom gaan we de ruststand bekrachtigen in een gelijkspel en voor meer doelpunten in de 2e helft. Beide clubs zullen heel dicht bij hun borst spelen en zich openstellen en risico's nemen naarmate het spel vordert, we zouden een zeer intrigerende wedstrijd moeten zien waarin niemand zal willen toegeven.

Saint-Etienne vs Rennes: wedtips:

• Rust: gelijkspel om 1,91 (10/11)
  • Hoogst scorende helft: 2e helft om 2,10 (11/10)
  • Anytime topscorer: Serhou Guirassy (Saint Etienne) om 3,00 (2/1).

Op zoek naar meer spellen? lees alles Franse Ligue 1 voorspellingen hier of spring naar onze hoofdpagina pagina met voetbaltips.

????Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.