Sacavenense x Sporting: bekijk waar u de Portugese beker LIVE kunt bekijken

Sporting treft Sacavenense in dat Maandag de 23e om 18 uur (Brasilia tijd), in Jamor Nationaal Stadion, in Oeiras - Lissabon, voor de 3e ronde van de Portugese beker. De wedstrijd wordt gestreamd door SPORT-TV in Portugal om 22:15 uur.

Sporting bovenaan het Portugese kampioenschap, Sporting opent op maandag 23 november een tweede slagveld. Het zal zijn debuut maken in de editie 2024/2024 van de Portugese beker

Sporting maakte in de laatste paar wedstrijden twee doelpunten, beide 4-4. De eerste, in Lissabon, tegen Tondela, plaatste hem aan de top van het Portugese kampioenschap. De tweede, weg van huis, tegen Vitória de Guimarães, breidde hun voorsprong uit. Hij heeft 19 punten (zes overwinningen en één gelijkspel). Naast Braga en Benfica, hun naaste achtervolgers, zijn er nog vier.

De bovenverwachte start gaf fans hoop op het winnen van een titel die sinds het seizoen 1999/2000 niet meer was voorgekomen. Sporting heeft in de XNUMXe eeuw nog nooit het Portugese kampioenschap gewonnen. Daar is het natuurlijk nog te vroeg voor, zeker gezien de hoge investeringen die gedaan zijn, namelijk door Benfica, maar ook door Porto in aanwinsten.

Alviverde heeft echter een exclusieve toewijding aan lokale toernooien, aangezien hij zich niet kwalificeerde voor de Europa League. Hij viel in de laatste kwalificatieronde op LASK Linz uit Oostenrijk. Sindsdien heeft hij niet meer verloren. Er waren vijf overwinningen en één verliespartij.

Sacavenense vs Sporting: waar te kijken, plannen, plannen en het laatste nieuws, volg minuut voor minuut in realtime.