👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Engeland - Kampioenschap
Datum: woensdag 4 november 2024
Begint om 19 uur VK / 45 uur CET
Locatie: Aesseal Stadium New York (Rotherham).

Rotherham United heeft een gemengde vorm in de competitie, met al 4 nederlagen uit negen competitiebijeenkomsten. Slechts twee van de vijf ongeslagen wedstrijden waren back-to-back overwinningen. Zij zullen de gastheren zijn na een 1-0 nederlaag tegen onder meer Stoke City op de campagnekalender.

Luton leed slechts één nederlaag in hun laatste drie competitieduels, maar verloor en won er vier in elk van hun negen competitieduels dit seizoen. De ploeg heeft vier punten voorsprong op de gastheer en gaat op bezoek na een 3-0 thuisnederlaag tegen Brentford in de vorige wedstrijd.

Rotherham vs Luton Head to Head (u2u)

• De gastheer boekte drie van de vier totale overwinningen.
  • De Millers hebben slechts één van hun zes ontmoetingen sinds 2000 verloren.
  • De vorige ontmoeting in 2009 leverde Luton een thuiszege met 3-0 op.
  • Beide teams scoorden in twee van hun laatste drie wedstrijden.
  • De Hoedenmakers hebben al hun bezoeken aan deze plaats sinds 2000 gemist.

Rotherham vs Luton Voorspelling

De teams stonden voor het laatst tegenover elkaar in 2009, toen ze één League Two-wedstrijd en twee FA Cup-wedstrijden speelden in hun 2 uur durende geschiedenis. Het is belangrijk om te benadrukken dat de gecombineerde teams in deze wedstrijden gemiddeld 4,3 doelpunten scoorden. We kunnen dus over negentig minuten enkele doelpunten verwachten.

Verder heeft Rotherham dit seizoen tot nu toe 8 doelpunten gescoord in hun negen optredens. De Hatters lopen niet ver achter, want ze scoorden in dezelfde periode 7 doelpunten. Beide teams kregen elk 10 doelpunten tegen, wat een wankele verdediging liet zien voor beide teams die de rust ingingen.

Op basis van die statistiek zal het kantelen van meer dan 1,5 doelpunten waarschijnlijk dienen als een geschikte doelgebiedoptie voor behoorlijke opbrengsten. De dubbele kans die in het voordeel is van de stad Luton zal waarschijnlijk de beste gok zijn voor gokkers, aangezien het gepromoveerde team degene is die de wedstrijd organiseert.