đź‘Ź Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

UEFA Europa League
Datum: donderdag 29 oktober 2024
Begint om 17 uur UK / 55 uur CET
Locatie: Stadion Rajko Mitic (Belgrado).

Crvena Zvezda komt in de EL-game met een winless streak van drie wedstrijden in de topcompetities op hun kalender. Ze hebben in hun laatste twee ontmoetingen geen doelpunt gescoord en zullen thuis een doelpuntloos gelijkspel spelen tegen Javor in de Servische Super League.

Liberec verkeert de laatste tijd in goede vorm, met drie opeenvolgende overwinningen op hun kalender, waaronder twee EL-wedstrijden. Ze hebben de nul gehouden in hun laatste drie overwinningen. De blauwwitten komen op bezoek na een 1-0 thuisoverwinning op Gent in EL's vorige wedstrijd op de kalender.

Head to head Rode Ster Belgrado - Slovan Liberec (h2h)

• De teams ontmoetten elkaar tweemaal in de UEFA Cup 2006.
  • De bezoeker won beide games met 2-0 en 1-2.

Voorspelling Rode Ster Belgrado vs Slovan Liberec

Crvena Zvezda heeft al 16 opeenvolgende wedstrijden op de kalender van alle competities niet thuis verloren, ze won in 12 ervan ondanks een achterstand van -1, wat aantoont dat de thuisploeg heeft geprofiteerd van het voordeel op het veld.

Het is belangrijk om te benadrukken dat hij het eerste doelpunt maakte in 12 van die wedstrijden. Bovendien heeft Red Star voor rust de nul gehouden in acht opeenvolgende UEL-thuiswedstrijden op hun programma.

Uit deze statistieken mogen we verwachten dat de thuisploeg in negentig minuten een halve voorsprong heeft. Daarom is het advies voor Crvena Zvezda om de ene of de andere helft van de wedstrijd te winnen waarschijnlijk de beste gok voor gokkers.

We kunnen Red Star echter niet steunen om hun voordeel te vergroten tot het laatste fluitsignaal. De gastheer jaagt op een winless streak op het schema. Bovendien zal Liberec opwarmen met een winning streak van drie wedstrijden.

De blauwwitten hebben slechts drie van de tien uitwedstrijden van UEL in de competitie verloren. Met deze goede vorm op de weg maakt Slovan een goede kans om nog iets uit de wedstrijd te halen.

Daarom is de dubbele kans in het voordeel van Slovan Liberec waarschijnlijk een geschikte optie voor gokkers.