Porto x Tondela: LIVE [HD]: zie waar u Liga NOS LIVE kunt bekijken

Porto neemt het op tegen Tondela in dat Zaterdag (05) om 17 uur (Brasilia tijd), in Dragao-stadion in Porto, voor de 9e dag van Eredivisie NOS. De wedstrijd wordt gestreamd door ESPN en SPORTTV in Portugal om 21:30 uur.

Nu de Champions League-missie is volbracht, kan Porto zijn aandacht nu richten op het Portugese kampioenschap.

Op dinsdag 1 december, eveneens in Estádio do Dragão, bevestigde Porto hun kwalificatie voor de achtste finales van de Champions League met een opzegtermijn van een dag door in een XNUMX-XNUMX gelijkspel te blijven met Manchester City. Het resultaat was goed, maar de uitvoering niet. De club speelde als een klein team. Leverde slechts twee afwerkkansen op tijdens de wedstrijd. Slechts één van hen raakte het doel.

Hij ontsnapte aan een nederlaag dankzij schietfouten van Manchester City die 19 schotkansen creëerden. Vijf daarvan gingen naar het Portugese doel. Maar ze slaagden er niet in het net te zwaaien. Maar zelfs als ze zouden verliezen, zou Porto zich kwalificeren, aangezien de overwinning van Olympique de Marseille op Olympiakos (2-1) in de andere beslissende wedstrijd hun plaats in de volgende fase van het toernooi zou garanderen.

Porto zal echter zeker meer moeten produceren om drie punten op hun rekening te krijgen in de wedstrijd van aanstaande zaterdag. Een andere uitkomst kun je niet eens bedenken. Met 16 punten (vijf overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen) bezet het een bescheiden vierde plaats in het klassement. Het heeft zes punten achterstand op de koploper van Sporting. Als belangrijkste zijn de prestaties superieur. Het heeft de op een na beste campagne in de ranglijst van eigenaren van onroerend goed. Van de 12 punten die in de column werden betwist, won er één negen (drie overwinningen en één nederlaag) nadat hij negen doelpunten had gescoord en vijf tegen kreeg.

Porto x Tondela: waar te kijken, plannen, programmeren en het laatste nieuws, volg minuut voor minuut in realtime.