Ponte Preta x Sampaio Corrêa LIVE [HD]: kijk waar je het kunt bekijken op tv en online

Ponte Preta en Sampaio Correa cara, in dat dinsdag (01), op 21h30 (Brasilia tijd), in Moisés Lucarelli-stadion, in Campinas (SP), voor de 25e ronde van Braziliaans Serie B-kampioenschap. De wedstrijd wordt die dag live uitgezonden PREMIÈRE.

De teams betreden deze dinsdag (01) het veld voor de 25e ronde van de Brasileirão; kijk hoe je live kunt volgen op tv en internet.

Vier punten scheiden de teams op het leaderboard, en beide proberen zichzelf te rehabiliteren in de competitie. Ponte, op de achtste plaats met 36 punten, komt uit een 2-1 nederlaag, uit een comeback, naar CSA in de laatste speelronde en zag een reeks van vijf wedstrijden zonder verlies sneuvelen.

Naast het einde van de onoverwinnelijkheid ging Macaca verder zonder een directe wedstrijd te winnen in Série B. Er waren tot nu toe zes wedstrijden, met vijf nederlagen (América-MG, Chapecoense, Juventude, Cuiabá en CSA) en een gelijkspel (América-MG ).

Probeer nu de overwinning in de eerste ronde op Sampaio, destijds een dieptepunt, te herhalen om dat lot te doorbreken en dichter bij de G-4 te komen, die vandaag vier punten verwijderd is.

Het driekleurenteam daarentegen verliest thuis met 1-0 van Brasil de Pelotas en wil uitgaan van de evenwichtige koek van de teams die binnen de G-4 staan.
Met 40 punten op de derde plaats kan Tricolor bij een nederlaag tegen Ponte Preta de klassementszone verlaten. Met de overwinning zou Bolivia Querida zeven punten openen van het rivaliserende duel.

Ponte Preta x Sampaio Corrêa: waar te kijken, plannen, programmeren en het laatste nieuws, volg minuut voor minuut in realtime.

Waar kun je vandaag Ponte Preta vs Sampaio Corrêa kijken?

uitzending: première in heel Brazilië, verteld door Júlio Oliveira en commentaar door Carlos Eduardo Lino.