Polen – Italië Voorspellingen, voorspellingen en tips

Bwin-tips en voorspellingenVoorspellingen Polen – Italië

Polen – Italië Tips en kansen. 11 oktober, 19:45 UEFA Nations League – League A – Derde ronde.

Voorbeschouwing Polen – Italië

• Polen staat na twee jaar wachten opnieuw tegenover Italië in de UEFA Nations League (UNL) en won slechts drie van de voorgaande 16 H2H's (D7, L6). Polen heeft echter zes (L1) van hun laatste zeven wedstrijden gewonnen, vijf met meer dan 2,5 doelpunten en vier getuige van beide teams in het net. Dat gezegd hebbende, in negen van de laatste 13 wedstrijden van Polen heeft minstens één team niet gescoord.
  • Thuis is Polen al zes wedstrijden ongeslagen (G5, L1) en houdt het vier keer de nul. In elk van de vijf wedstrijden die niet doelpuntloos eindigden, scoorden de gastheren als eerste en bovendien scoorde Polen na de 76e minuut in alle vijf minstens één doelpunt.
  • Er zijn minder dan 2,5 goals (W2, D3, L1) gescoord in de vorige zes UNL-wedstrijden van Italië in de geschiedenis, waaronder de twee UNL H2H (W1, D1). Elk van die drie gewonnen/verloren wedstrijden eindigde in 1-0, waarbij het beslissende doelpunt twee keer na de rust viel, waaronder de UNL-overwinning van Italië hier.
  • Daarentegen werden in acht van de laatste negen wedstrijden van de bezoekers tijdens de kwalificatiecampagne voor Euro 2024 meer dan drie doelpunten gescoord, waarbij Italië met minstens drie doelpunten won in de laatste drie. Bovendien hebben ze bij elk van de laatste vijf overwinningen van Italië geleid in HT 'naar nul', inclusief de overwinning tegen Moldavië halverwege de week.
  • Spelers om naar te kijken: Kamil Grosicki (POL) scoorde een midweekse hattrick in de eerste helft tegen Finland. Hij scoorde ook een winnend doelpunt in de laatste UNL-wedstrijd (9 september).
  • Ondertussen scoorde Francesco Caputo (ITA) in de eerste helft op zijn opener halverwege de week tegen Moldavië, maar zijn drie competitiegoals dit seizoen kwamen na rust.
  • Hot stat: Roberto Mancini heeft 15 van zijn 22 interlands voor Italië gewonnen (68,18%). Dat is het hoogste percentage onder Azzurri-coaches met minstens 20 wedstrijden in hun carrière.
Head to head games: POLEN – ITALIË
14.10.18 EEN L Polonia Italië 0: 1
07.09.18 EEN L Italië Polonia 1: 1
11.11.11 FI Polonia Italië 0: 2
12.11.03 FI Italië Polonia 1: 3
30.04.97 badkamer Italië Polonia 3: 0