đź‘Ź Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Engeland - FA-beker
Datum: dinsdag 17 december 2019
Begint om 19 uur VK / 30 uur CET
Locatie: Thuispark.

Het zal een wedstrijd van alles zijn voor elk team, aangezien hun heenwedstrijd eerder was geloot. Plymouth speelt hun thuisvoordeel tegen Bristol Rovers.

Plymouth vs Bristol Rovers Head to Head (u2u)

• De gast voegde drie van de laatste vijf overwinningen toe aan hun botsingen.
  • De vorige heenwedstrijd van de FA Cup eindigde in een 1-1 gelijkspel.
  • Drie van de laatste vier overwinningen van Bristol waren thuis.
  • Vier van de laatste vijf wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Voorspelling Plymouth vs Bristol Rovers

In hun laatste FA Cup-duel was Bristol Rovers gastheer van Plymouth, dat eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het maakte de volgende game de beslisser van wie doorgaat in het toernooi. De winnaar treft Coventry in de volgende ronde van de FA Cup.

Voor de thuisploeg hebben ze het voordeel dat ze thuis spelen. Toen ze tegen Rovers van huis wegkwamen, zijn hun kansen nog steeds springlevend in de clash.

Aangezien meerdere herhalingen niet langer mogelijk zijn in competitierondes, leidt een nieuwe gelijkspel tot verlenging of een strafschoppenserie.

Daarom heeft de thuisploeg een voordeel als ze erin slagen om het correct te gebruiken. Ze zullen zelfverzekerd zijn omdat de vorige bijeenkomst thuis was. Plymouth versloeg Morecambe thuis met 3-0 in de League Two-wedstrijd.

Bovendien heeft Plymouth slechts één keer verloren in hun laatste vijf thuiswedstrijden. Toch krijgen ze dit seizoen thuis te maken met een team met een goede start van hun carrière.

Anders dan dat, is Bristol Rovers een League One-team. Bovendien bezochten ze Ipswich in hun vorige wedstrijd om een ​​1-2 overwinning te behalen in hun League One-clash.

Bovendien hebben Rovers slechts Ă©Ă©n keer verloren in hun laatste vijf roadtrips. Daarom kunnen we de bezoeker niet uitsluiten van het spel.

Het is dus veiliger om met een dubbele kans in het spel te gaan. Het is ook waarschijnlijk dat beide teams elk een doelpunt maken in de negentig minuten.