đź‘Ź Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

spaanse competitie
Datum: zaterdag 31 oktober 2024
Begint om 17 uur VK / 30 uur CET
Locatie: El Sadar-stadion (Pamplona).

Na een dubbele nederlaag op de kalender keerde Osasuna dit seizoen terug in de competitie met drie wedstrijden op rij zonder te verliezen. Ze hebben tot nu toe 11 competitiepunten verzameld na slechts 5 wedstrijden in hun vorm. Los Rojillos organiseert het toernooi op basis van hun 1-0 thuisoverwinning op Athletic Bilbao in de laatste wedstrijd op de kalender.

Atlético de Madrid is de enige ploeg die tot nu toe, na zes duels, een ongeslagen reeks handhaaft in La Liga. Tot nu toe kreeg het team slechts één doelpunt tegen in hun vorm en scoorde het gemiddeld 2,0 doelpunten in die periode. De Indians komen op bezoek na een winning streak van twee wedstrijden na een 2-0 thuisoverwinning op Real Betis voor de laatste keer dit seizoen.

Head-to-head Osasuna vs Atletico Madrid (h2h)

• De bezoeker is de laatste vier wedstrijden ongeslagen.
  • De gastheren boekten slechts Ă©Ă©n van hun laatste vijf algemene overwinningen.
  • De vorige ontmoeting leverde Los Indios een 0-5 uitoverwinning op.
  • Beide teams scoorden niet in hun laatste vijf wedstrijden.
  • Slechts Ă©Ă©n van de laatste tien wedstrijden eindigde in een gelijkspel.
  • De gastheer boekte slechts Ă©Ă©n overwinning in de laatste zes thuiswedstrijden.

Osasuna vs Atletico Madrid Voorspelling

Osasuna zal proberen voort te bouwen op hun ongeslagen reeks van drie wedstrijden in de competitie, maar het verslaan van Simeone en zijn mannen is makkelijker gezegd dan gedaan. Met een sterk team in de hand kan het voor Los Indios erg moeilijk zijn voor de verdediging van de thuisploeg om de controle te behouden.

De thuisploeg profiteert van het veldvoordeel in de wedstrijd, wat hun enige hulpbron is in de volgende wedstrijd tegen de rojiblancos, op zaterdag. Bovendien heeft Atlético de Madrid tot nu toe geen enkele competitiewedstrijd verloren binnen hun kalender.

Met de toevoeging van Luis Suárez is hun aanval gevormd door Llorente M en João Félix geaccentueerd in de middenzone met een gemiddelde van 2,0 doelpunten in de campagne. Dus de tip van meer dan 1,5 doelpunten is waarschijnlijk bedoeld voor doelgebiedgokkers.

Het lijdt geen twijfel dat de wedstrijd een fulltime uitoverwinning wordt. Het is echter veiliger om ervan uit te gaan dat de bezoekers binnen negentig minuten in ieder geval één van de twee helften winnen. Daarom zal het advies voor Atlético de Madrid om een ​​van de helften van de confrontatie te winnen waarschijnlijk de beste gok zijn voor gokkers.