Montpellier – Reims Guess

Bwin-tips en voorspellingenMontpellier – Reims Voorspellingen

Montpellier – Reims Tips en kansen. 25 oktober, 15:00 FRANKRIJK: Ligue 1 – 8e ronde.

Montpellier – Preview van Reims

• Met een gemiddelde van 3,60 doelpunten per wedstrijd in de laatste vijf H2H's van Ligue 1 (L1) in Stade de la Mosson, heeft deze confrontatie tussen Montpellier en Reims een groot potentieel voor doelpunten. Bovendien, met minstens één doelpunt in de 70e minuut of later in zes van de zeven competitiewedstrijden van Montpellier deze campagne, zou deze wedstrijd een laat drama kunnen worden.
  • De gastheren willen graag een goede start maken, gezien het feit dat ze een voorsprong van één doelpunt hadden op HT in elk van hun drie thuisoverwinningen dit seizoen (L1), nadat ze twee keer de opener binnen de eerste 20 minuten hadden gescoord. Interessant is dat bij drie van hun laatste vijf thuisnederlagen in L1 de opener precies in de zesde minuut scoorde, inclusief hun laatste H2H in L1 hier.
  • Reims jaagt nog steeds op hun eerste overwinning (D2, L5) en staat daarom voor de slechtste Ligue (L1) start van een seizoen in de geschiedenis van de club. Het is echter bemoedigend dat Reims in 12 eerdere H2H-ontmoetingen in Montpellier in hun L1-geschiedenis enigszins dominant was, met een record van: W6, D1, L5 - GF 21, GA 21.
  • Fans mogen hier vroege actie verwachten, aangezien de openingstreffer voor de 20e minuut werd gescoord in op één na alle vier bezoeken van de bezoekers dit seizoen. Dit was ook het geval bij elk van de laatste drie L1 H2H's die hier werden gehouden. Tweederde van de doelpunten die in die periode werden gescoord / tegen gekregen, kwam voor HT.
  • Spelers om in de gaten te houden: Gaëtan Laborde was de topscorer van Montpellier in vier van hun laatste zes competitieduels. Reims-jongere El Bilal Touré was de eerste doelpuntenmaker voor zijn ploeg in drie van hun laatste vier L1-wedstrijden die hem zag scoren.
  • Winning streak: Montpellier is puntloos in vijf competitieve wedstrijden onder leiding van Willy Delajod (L1, L4), waaronder twee nederlagen tegen Reims vorig seizoen.
Heads-up-spellen: MONTPELLIER – REIMS
17/12/19 COU Reims Montpellier 1: 0
19,10,19 L1 Reims Montpellier 1: 0
24/02/19 L1 Montpellier Reims 2: 4
01.09.18 L1 Reims Montpellier 0: 1