👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Datum: zondag 20 september 2024
Begint om 14 uur VK / 00 uur CET
Locatie: Stade Saint-Symphorien.

Beide clubs hebben de punten nodig als ze elkaar zondagmiddag ontmoeten. Metz is 18e en Reims 17e en ze hebben 1 punt tussen hen.

Het lokale team verloor de eerste 3 wedstrijden. Het excuus is echter dat het een erg moeilijke start had met PSG, Lille en Monaco, deze teams zouden dit seizoen in de top 3 kunnen eindigen.

Het goede nieuws als we naar sommige kijken, is dat ondanks dat Metz tot nu toe alle wedstrijden heeft verloren en geen enkel doelpunt heeft gescoord, ze slechts 3 doelpunten hebben gekregen, één in elke wedstrijd, wat ons laat zien dat hun verdediging veel heeft gewerkt. hard deze zomer en goed geboord.

Reims kende een slechte start, met slechts één gelijkspel en twee nederlagen. Ze verloren thuis van Lille en verloren daarna met 1-0 in Angers. Het probleem zou kunnen zijn dat de club zich voor het eerst in 60 jaar probeert te kwalificeren voor Europa. Het team is betrokken bij de kwalificatie voor de Europa League, waar ze halverwege de week de Zwitserse Servette met 1-0 versloegen, de terugwedstrijd is volgende week en ze zijn misschien ook niet erg gefocust op deze wedstrijd.

Metz vs Reims: head to head

• Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in 1-1.
  • Reims heeft Metz niet meer verslagen sinds 2012, met 6 wedstrijden.
  • Reims heeft al 15 jaar niet gewonnen in Metz.
  • De laatste 3 competitieduels eindigden met minder dan 2,5 doelpunten.

Metz vs Reims: voorspelling

Reims is een fatsoenlijk team, maar ze hebben wat kwaliteit verloren in de zomer en ze zijn momenteel niet gefocust op het kampioenschap, maar ze proberen zich te kwalificeren voor de Europa League.

Metz is evenwichtig in de verdediging met weinig kwaliteit in de aanval, dus we denken dat deze wedstrijd erg omstreden zal zijn met weinig doelpunten. Een gelijkspel voorspellen na 90 minuten is nooit gemakkelijk, maar we zullen een gelijkspel tijdens de rust steunen met een laag aantal doelpunten.

Metz vs Reims: wedtips:

• Rust: Correcte score: 0-0 tot 2,10 (11/10)
  • Minder dan 1,5 doelpunten op 2,25 (5/4).

Op zoek naar meer spellen? lees alles Franse Ligue 1 voorspellingen hier of spring naar onze hoofdpagina pagina met voetbaltips.

????Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.