đź‘Ź Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Stand van de Champions League
Datum: woensdag 25 augustus 2024
Begint om 18 uur VK / 30 uur CET
Locatie: Huvepharma Arena (Razgrad).

Ludogorets heeft dit seizoen drie wedstrijden gewonnen na een 1-4 uitoverwinning tegen Cherno More in de Bulgaarse Purva Liga. Ze waren vorig seizoen kampioen van die competitie met een voorsprong van 13 punten op hun familieleden in de tafel.

De gastheren versloegen Buducnost bij diens thuis met 1-3 om dit seizoen de kwartfinales van het CL-klassement te bereiken.

FC Midtjylland scoorde afgelopen seizoen 82 punten uit 36 ​​competitiewedstrijden in de Super League. Ze hadden een voorsprong van 14 punten op de nummer twee van de tafel. Wolven waren vorig seizoen kampioen van de Deense Super League nadat ze vorige maand thuis verloren van Aalborg in de laatste competitiewedstrijd.

Aan het einde van het seizoen lieten de Wolves punten liggen met drie puntloze ontmoetingen in hun laatste vijf competitiebijeenkomsten. Sindsdien heeft de bezoeker geen grote competitie meer op zijn kalender gespeeld, wat de reizigers een zorg zal zijn.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Head to Head (h2h)

De teams hebben elkaar de afgelopen tijd niet eerder ontmoet.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Voorspelling

Ludogorets' winning streak op schema zal hun kansen vergroten om de wedstrijd in negentig minuten te winnen. Thuis spelen geeft de gastheer een voordeel op het veld, en het is veiliger voor gokkers om te gaan met een thuisoverwinning in de wedstrijd om een ​​fatsoenlijk rendement te behalen.

De Deense contingenten zullen zich niet zonder slag of stoot terugtrekken tegen de gastheer. Ze hebben goede records op hun schema als een sterk wegteam. Daarom zal de BTTS waarschijnlijk nuttig zijn voor gokkers, aangezien er waarschijnlijk meer dan 1,5 doelpunt in negentig minuten valt.