Ludogorets vs Ferencvaros - Voorspelling, kansen en goktips

Degene die deze wedstrijd wint, gaat door naar de knock-outfase van de UEFA Europa League (UEL), waarbij Ludogorets tot nu toe gemiddeld 3,6 doelpunten per wedstrijd in de UEL-groepsfase heeft gescoord en slechts één van hun vijf puntloze wedstrijden in de rust (HT: W1 , D1, L3), verwacht hier een pittig spel. Slechts één nederlaag in hun laatste 14 competitieve thuiswedstrijden zal een morele boost zijn voor de gastheren (G9, D4, L1), die twee van hun laatste drie H2H's hebben verloren, hoewel ze de laatste met 3-0 hebben gewonnen. Net als bij de H2H-overwinning zijn 15 van de laatste 16 thuisoverwinningen van Ludogorets behaald met een handicap van -1. Ferencváros is ongeslagen in UEL's twee uitwedstrijden in de groepsfase van dit seizoen (W1, D1), waarbij beide wedstrijden in totaal twee of minder doelpunten opleverden. Indrukwekkend is dat de Hongaarse kampioen slechts één van hun laatste 11 competitieve uitreizen (G8, D2, L1) heeft verloren en minstens twee doelpunten heeft gescoord in zeven van die wedstrijden. Het bezoekersrecord in Europese uitwedstrijden in de groepsfase is redelijk (W3, D1, L3) en zelfs beter dan hun thuisrecord (D5, L3). Verwacht echter niet te veel doelpunten: negen van de laatste tien uitwedstrijden van Ferencváros bij UEL leverden minder dan 2,5 doelpunten op (kwalificatie inbegrepen). spelers om naar te kijken: Claudiu Keşerü scoorde voor Ludogorets in de laatste wedstrijd van UEL - zijn vier doelpunten in de groepsfase kwamen na de pauze. Ferencváros moet nog verliezen wanneer Tokmac Nguen Dit seizoen doorgeschoven naar de ploeg (G7, D1): hij scoorde in twee van de drie H2H's. statistische aanval: Het eerste doelpunt viel in de 15e minuut in drie van de laatste vier thuiswedstrijden van Ludogorets. Beide ploegen scoorden in de tweede helft in drie van de laatste vijf uitwedstrijden van Ferencváros. Het eerste doelpunt viel in de 20e minuut in de voorgaande drie H2H's.