Lorient – ​​​​Nantes Voorspellingen, voorspellingen en tips

⚽ Voorspellingen Lorient – ​​​​Nantes

Lorient – ​​​​Nantes Tips en kansen. 8 november, 15:00 FRANKRIJK: Ligue 1 – 10e ronde.

Lorient – ​​Preview van Nantes

• Lorient staat alleen boven de onderste drie van de Ligue 1 (L1) op doelsaldo nadat ze slechts één van hun laatste acht competitieduels (G1, L2, L5) hebben gewonnen, hoewel drie van hun nederlagen met een marge van één doelpunt waren. Lorient, het enige L1-team dat dit seizoen nog steeds HT leidt, scoorde zeven van hun 12 L1-goals na de 60e minuut. Dat hielp hem echter om twee van de vijf wedstrijden te winnen waarin hij als eerste toegaf (G2, L3), hoewel hij nog geen van de competitiewedstrijden heeft gewonnen waarin hij het eerste doelpunt scoorde (D1, L2).
  • Het is echter zorgwekkend dat Lorient niet heeft gewonnen in de laatste zeven L1 H2H (D2, L5). Ze wonnen ook niet thuis in de laatste drie L1-wedstrijden (D1, L2) en verloren vijf punten na het scoren van de eerste in twee van die wedstrijden.
  • Nantes won slechts één van de laatste zes L1-wedstrijden (W1, L1, L4) en in vijf daarvan kregen ze meer dan 2 doelpunten tegen. Verwacht echter late actie, aangezien zeven van Nantes' 13 'eigen goals' in L1 na de 60e minuut vielen, waarvan vijf tegen in de periode 61-70, die ongeslagen waren in Nantes' L1-wedstrijden (G6, D1).
  • De bezoekers zijn dit seizoen weg van huis puntloos L1 (L1, L3) en kwamen in drie van die vier wedstrijden niet tot scoren tegen HT. Vervolgens leden ze als eerste (en verloren) bij de laatste drie.
  • Spelers om in de gaten te houden: Yoane Wissa heeft zijn laatste drie doelpunten gescoord in de verlenging van L1, twee keer zoveel als de topscorer van Lorient. Ondertussen scoorde Imrân Louza uit Nantes zijn doelpunten in L1 voor HT en vanaf de penaltystip.
  • Interessante statistieken: Lorient hield de nul in hun laatste 19 thuiswedstrijden in de hoogste klasse, hoewel ze slechts 11 doelpunten incasseerden.
Heads-up wedstrijd: LORIENT – NANTES
29.04.17 L1 Nantes Lorient 1: 0
15.10.16 L1 Lorient Nantes 1: 2
27.07.16 CF Lorient Nantes 0: 1