👏 Directe bron van LEAGUELANE.com. Bezoek hun link voor dagelijkse winstgevende tips PREMIUM VOORSPELLINGEN.

Europa – UEFA Nations League
Datum: woensdag 14 oktober 2024
Begint om 17 uur VK / 00 uur CET
Locatie: Stadion LFF (Vilnius).

League C Groep 4 is halverwege het toernooi gelijk verdeeld, waarbij alle teams tot nu toe elk vier punten delen. Litouwen staat op de laatste plaats, dankzij het doelsaldo op de ranglijst.

Thuis spelen heeft zijn voordeel voor de thuisploeg, maar tegen Albanië op de 66e plaats in FIFA, terwijl het op de 131e positie staat, zal in negentig minuten extra werk vergen. Aangezien het omgekeerde hen dit seizoen in de UNL heeft bevoordeeld, zijn de gastheren hoopvol.

Litouwen v Albanië Head to Head (h2h)

• De gastheer heeft drie van de laatste vijf algemene overwinningen behaald.
  • De vorige ontmoeting resulteerde in een 0-1 uitoverwinning voor Litouwen.
  • Beide ploegen scoorden in drie van hun laatste vijf wedstrijden.
  • Sinds 1992 is geen van hun wedstrijden in een gelijkspel geëindigd.

Litouwen vs Albanië Voorspelling

Litouwen was dodelijker in zijn aanvallen op de achterkant van de UNL-campagne. En ondanks dat hij geen grondvoordeel had, behaalde Rinktine een 0-1 uitoverwinning tegen Albanië.

Nu ze in het comfort van thuis zitten, kunnen we binnen anderhalf uur een paar doelpunten verwachten. Daarom zal het geven van fooien voor meer dan 1,5 doelpunten waarschijnlijk voldoen aan de behoeften van gokkers in de wedstrijd.

Hoewel de doelpunten in de wedstrijd zouden moeten vallen, is het niet zeker of de twee teams over negentig minuten de achterkant van het net zien.

Geen van de laatste vier wedstrijden van Albanië is geëindigd met een BTTS, en hetzelfde geldt voor de gastheer in vier van de vijf wedstrijden op het programma. Dus de suggestie dat er geen BTTS is, komt waarschijnlijk van pas in de game.

Aangezien beide teams dezelfde kansen hebben, is de dubbele kans die in het voordeel is van beide partijen waarschijnlijk de beste gok voor gokkers. Bovendien eindigde geen van zijn h2h-wedstrijden in een gelijkspel.